2016. január 29., péntek

85.rész Vissza

Sziasztok!:)
Őszintén remélem, hogy már hallotta mindenki Zayn debütáló dalát, szerintem hihetetlenül jó, és borzasztóan örülök annak, hogy megtalálta a maga kis útját. 
Már csak 5 rész van hátra, plusz az epilógus, ami furcsa, mivel lassan 2 éve írom ezt a blogot, és 6 hét múlva úgy tűnik, vége lesz. 
Remélem, tetszeni fog nektek az új rész, bár nem túl eseménydús, de a java még csak ezután jön!:)
N.x

~Mira Hemmings~

Olyan boldogan rángatom magam után a csomagjaim, és foglalom el a helyem a magángépemen, mint még soha, vagyis az utóbbi időben biztos nem. Boldogan vetem le magam az egyik ülésre, és feldobom a bakancsba bújtatott lábaim a szemben lévőre, kész vagyok a 20 órás repülőútra, ami rám vár. Eltelt 3 hét, mióta Niall elment, és az idő alatt túl sok olyan unalmas dolog történt, ami fölött nem suhanhatok át szó nélkül. Az első, és talán a legfontosabb, hogy hazamentem, és megtanultam egyedül lenni, elfoglalni magam anélkül, hogy közben telefonon zaklatnám Niallt, vagy az öcsémen lógnék. Befejeztem az albumom, és az év első hetében a polcokra is fog kerülni, amíg én Írországban tengetem a napjaim. Azt hiszem, ahogy a lelkem igazán öngyógyításba kezdett, a kapcsolatom is a helyére rázódott Niallel, nem került fel köztünk többé semmi olyan téma, amitől kínosan éreztük volna magunkat, én megosztottam vele a velem történteket, ő pedig velem, hogy mivel tölti a napjait, Liamről pedig egyszerűen nem beszélünk. Még mindig eszembe szokott jutni, néha, amikor a hátamra fordulok, és elképzelem, mi lett volna, ha ez az egész teljesen máshogy alakul, ha aznap éjszaka a karjaiba kapott volna, de már nem fájdítom szándékosan a szívem. 
A telefonom megcsörren, félbeszakítja a gondolatmenetem pont annál a résznél, amire nem szeretek gondolni.
- Szia! - hallom a vidám, boldog hangot. - Felszállásra kész vagy?
- Ahogy mondod! - vágom rá izgatottan.
- Melegen öltözz fel leszállás előtt, Mack, itt hideg van, és havazik.
Lepillantok a rövid, mintás ruhámra, és a vékony, fekete harisnyára, amit tulajdonképpen csak azért vettem fel, hogy jobban nézzek ki.
- Oké - mosolygok, közben megpillantom a felém közeledő stewardesst. - Niall, azt hiszem, most már le kell tennem.
- Rendben, jó utat! - köszön el boldogan.
Engedelmesen kötöm be magam, és átállítom a telefonom módját, szeretek repülni, de összességében azért az ritka alkalom, amikor egy közel 20 órás repülőút ennyire boldoggá tesz. Kényelmesen elhelyezkedek, és a szemben lévő kicsi, síkképernyős tévén megjelenő filmek közt kezdek válogatni.
Szóval, ott tartottam, hogy 3 hét alatt amellett, hogy újra ráléptem a saját utamra, ami egyedül az enyém, túlestem a Karácsonyon is, amitől idén féltem, napról-napra egyre jobban, ahogy közeledett. Féltem, hogy egyedül leszek, bár így utólag úgy gondolom, ez hülyeség volt, mert ha akartam se tudtam volna egyedül maradni. Az elképzeltjeim ellenére - hogy a lakásomban ülve újra megtörök, és a kezemben Liam apró ajándékaival belemerülök egy olyan világba, ami megtörténhetett volna, de mégsem történt - végül minden máshogy alakult. Az öcsémmel, és a szüleimmel együtt állítottuk fel a fát, és legalább háromszor összevesztem vele, mert aránytalanul, semmit sem figyelembe véve hányta fel a díszeket. Anya óriási vacsorát készített, a nap folyamán betoppant összes rokonnal együtt, míg mi a nap további részét az unokatestvéreinkkel töltöttük. Valószínűleg ez az egész miattam volt, mert évek óta nem rendeztünk ilyen hatalmas, családi karácsonyozást, de az ideitől kezdve azt hiszem, újra rendszeressé fog válni. Egész nap gyereknek éreztem magam, annak a 14 éves lánynak, aki az előtt voltam, hogy Luke benevezett volna Simon tehetségkutatójába. 
Az öcsém volt az utolsó, aki átadta az ajándékait, utoljára hagyva engem, üres kézzel lehuppant mellém, míg én az apró, neki szánt dobozt szorongattam, benne a gravírozott gitárpengetővel. Egyszerűen lehuppant, és én megelégedtem volna azzal a puszival, amit az arcomra nyomott, csakhogy aztán közénk nyújtotta a jobb karját, és felhúzta a pulcsijának az ujját. A csuklójába egy cikornyás M betűt véstek feketével, melynek kunkori szárán egy madár üldögélt. Luke nem tetováltatott, és amennyire tudtam, nem is tervezett, hiába egy menő banda menő énekese, az enyémre is a fejét rázva nézett, most mégis a csuklóján viseli a nevem kezdőbetűjét. A kezdeti sokkhatás után a nyakába borultam, és mégsem sikerült megúsznom könnyek nélkül.
- Miért pont madár? - kérdeztem szipogva, amikor mindenki nyugovóra tért, és ketten maradtunk a szobájában. Újra a kezembe vettem a csuklóját és körberajzoltam az M betűt a mutatóujjammal.
- Ez jutott eszembe - vonta meg a vállát, de cseppet sem érdektelen módon. - Mert néha eltávolodsz tőlem hónapokra, de mindig visszajössz, mint a madarak - mosolygott rám bátortalanul, egyszerre fájdítva a szívem, mert az eltávolodás sokszor nem abból állt, hogy elmentem, hanem abból, amiért rendszeresen azt mondja, hogy hiányoztam neki, ugyanakkor hatalmasat dobban is.
Most pedig, visszatérve a jelenhez, azt hiszem, aki a repülőn ül, az én vagyok, nem egy undok lény, aki mindenkit távol akar tartani magától, és nem is egy összetört, szánalomra méltó szerzet, hanem én, egy lány, aki többnyire újra elégedett az életével, és képes őszintén mosolyogni, bár belül néha felélednek a démonai.
A repülő zötykölődve rugaszkodik el a talajtól, míg én rezzenéstelen arccal elindítok egy részt a kedvenc sorozatomból, és hátradőlök. Az egyetlen feladatom az elkövetkezendő majdnem 1 napban, hogy ne türelmetlenkedjek, mert nem fogom tudni felgyorsítani a repülőt, sem az időt, hogy hamarabb ott legyek. Úgy tervezem, hogy egy ideig elfoglalom magam, filmezek, olvasok, van itt egy gitár is, aztán amikor kellően fáradttá unom magam, lefekszek aludni, és remélhetőleg eleget pihenek ahhoz, hogy amikor felébredek már jóval közelebb legyek Niallhöz.
Kérek egy kis salátát, és lassan a számba adagolom, miközben feszülten figyelem a jelenetet, a repülés tökéletes, ha sorozatmaratont akarsz tartani, mert túl sok választásod nincs, hogy mi mást csinálj. 5 részt nézek meg, pont annyit, hogy befejezzem az aktuális évadot, majd úgy döntök, képes vagyok meglenni az azonnali folytatás nélkül is, és választok egy könyvet a repülőn fellelhetőek közül. Próbálok nem arra gondolni, milyen lassan telik az idő, nem is pillantok az órára, miközben falom a sorokat. Órákkal később hatalmasat sóhajtva csukom össze a könyvet, és kipillantok az ablakon, azt hiszem, egyelőre nem túl jó ötlet olyasmit olvasni, amiben akár egy aprócska szerelmi szál is van, mert eszembe juttatja, hogy az én történetemben a bonyodalmak után nem jött boldog befejezés.
Még mindig nincs sötét, és még mindig túl sok idő van hátra leszállásig, egy ideig tűnődve figyelem a kissé sötétebb színű felhőket, és a makulátlan kékséget, amit látok fölöttük, várom, hogy éjszaka legyen, és ezúttal a repülő ablakából, zavaró tényezők nélkül tanulmányozhassam az égi testeket. Sokszor arra a kérdésre próbálok választ találni, hogy miért szeretem nézni őket, de sosem jövök rá, egyszerűen csak bámulatba ejtenek, talán csillagász lettem volna, ha nem így alakul az életem, vagy igazi, elismert csellista. Furcsa, hogy míg más arra vágyik, hogy olyan híres legyen, mint én, én az unalmas perceimben azon tűnődök, mennyi minden más válhatott volna belőlem, de végül is most sincs panaszom, a zene és éneklés nélkül nem tudnék létezni, csak arra gondolok, hogy jó lenne valamire használni az agyamat is, akkor talán nem érezném úgy néha, hogy szétrobban a fejem.
Jobb híján, hogy ne unatkozzak, a kezembe veszek egy konzolt, és böngészni kezdek a videójátékok között. Mentségemre szóljon, nem miattam vannak itt, hanem mert van egy ikertestvérem, és néha amikor még Ashton velem tartott, de sikeresen az őrületbe kergettem, ezzel a zárta ki a világot. Kiválasztok egyet, ami nem tűnik úgy, hogy csak öldösni kell benne, vagy egy autót irányítani, majd lehuppanok a helyemre, és némi bénázás után elindítom. Elég idétlen, és időbe telik, mire rájövök, hogy hogyan kell irányítani. Amellett, hogy focizzak, erre sem tudott rávenni az öcsém, így a közös videójátékozások kimaradtak, de mentségemre szóljon, az ő babázása velem is abból állt, hogy átgázolt rajtuk, vagy épp a játékautójával ütötte el Barbie-t, de még semmihez sincs késő.
Azon kapom magam, hogy élvezem a játékot, kinyújtott nyelvvel, megfeszülve kerülgetem az akadályokat, gyűjtök pontokat, meg minden, ami egy ilyenben van, majd örömujjongásban kitörve fogadom másfél órával később, hogy az egészet megnyertem, igaz, a hüvelykujjaim görcsbe álltak, és a szemeim égnek.
Kinyújtóztatom elgémberedett tagjaim, majd felállok, és végre némi örömmel nyugtázhatom, hogy a nap lemenőben van. Elfoglalom az egyik kabint és kibújok a ruháimból, hogy átvegyem valamire, amiben pihenhetek. Nem tudom, mire számíthatok Dublinban, sosem éreztem még a bőrömön olyan igazán hideget, és egy kicsit félek a filmekben látott fültövet ért, arcba csapódó hógolyóktól, amikkel Niall biztosan megajándékoz majd, de pont ezért vettem egy új, vastagon bélelt kabátot, kötött sapkát, sálat, és egy hótaposó csizmát. Más emberek elvágynak az ilyen időjárású helyekről, én alig várom, hogy odaérjek, bár azt hiszem, ennek a fő oka inkább Niall viszontlátása. Apró dolgokkal ütöm el az idő, leszedem a sminkem, kifésülöm a hajam, majd egy szoros fonatba fogom, és a táskámból előre kikészítem a vastag ruhákat, amiket végre felvehetek majd, ha elkezdünk leszállni.
Amikor először voltam ezen a gépen furcsa volt, hogy tudok filmezni, van internet, és nem csak ülések vannak, ahogy a megszokott járatokon, hanem kabinok, amikben az üléseket ággyá alakíthatom. Pont ezt csinálom, széthúzom az ülést és megágyazok magamnak, majd boldogan huppanok le rá, tudva, hogy ha békésen elalszok, és szerencsés leszek, akkor amikor felébredek már majdnem ott leszünk.
Kipillantok az ablakon és boldogan veszem észre, hogy végre sötét van, behatárolni sem tudom, hogy hol lehetünk, mert nem látok semmi mást, csak a repülő szárnyát, és a végtelen sötétséget. Ijesztőnek kellene találnom, engem mégis elbűvöl, sőt, azt kívánom, bár mehetnék ennél magasabbra is, és láthatnék mindent, amit innen nem látok. Elábrándozok azon, milyen lenne fentről lefelé nézni, és nem alulról csodálni a számomra olyan elkápráztató égitesteket, a Holdon állva nézhetnék le a Földre, amit sokszor borzasztó helynek találok, mégis gyönyörű.
Összegömbölyödve alszok el az ideiglenes ágyam közepén, magamhoz szorítva a takaróm. Hiányzik, hogy valaki öleljen, vagy én ölelhessek valakit, sokszor arra ébredek, hogy úgy szorítom a kispárnám a mellkasomhoz, mintha egy kisbaba lenne, és ez egy pillanatra megfojt, de legalább tudok aludni egyedül, nem pedig csak szenvedek nyitott szemekkel, néha elpilledve. Igyekszem mindenben megtalálni a pozitívat, mert ha nem teszem, sosem állok lábra.
Beletelik néhány percbe, amíg feltérképezem a helyet, ahol vagyok, majd amikor rájövök a hasamra gördülve nyújtózok ki. Az egyik karom a fejem alá hajtogatva nézek ki a reggeli makulátlanul kék égbolt fényébe, amíg erőt gyűjtök ahhoz, hogy felkeljek. A telefonomra pillantva egyszerre picit elkeseredetten, mégis boldogan veszem észre, hogy még mindig, de már csak 3 óra.
Egy ideig még ébredezek, írok egy üzenetet Niallnek, majd miközben várok a válaszra lassan elkezdem összeszedni magam. Nem hiszem, hogy valaha is öltözködtem volna olyan megfontoltan, mint ahogy most. Vastag, bolyhos zoknit húzok a lábamra, a nadrágomon belülről vékony bélés van, ami egyszerre melegít, és mégsem mutatja drasztikusan vastagabbnak a lábaim. Belebújok a vastag, kötött pulcsimba, majd kibontom a hajam, és elrendezem a hullámokat az arcom körül. Lehet, hogy kicsit túlreagálom ezt a hideg, jég, és hó dolgot, de ausztrálként érzékenyebb lehetek a hidegre, legalábbis anya szerint.
Gondosan kisminkelem magam, majd kimegyek, hogy kérjek valami reggelit, és miközben elfogyasztom ismét megnézek egy részt a sorozatomból. 3 órát könnyebb elütni, mint majdnem 20 órát, így amikor megköszönöm, és egy üveg vízzel a kezemben visszavonulok a kabinomba, már azon kapom magam, hogy szorít az idő. Eligazgatom a hajam, felhúzom a csizmám, és miközben a tükörben nézegetem ezt a téli Mirát, egy kicsit elkezdem sajnálni, hogy nálunk nincs ilyenekre szükség.
A szívem megugrik és heves dobogásba kezd, amikor megérzem a gép fokozatos ereszkedését. Felkapom a kabátom, és az előre kikészített cuccaim, és bekapcsolom az övet, arcom az ablakhoz szorítva figyelem, ahogy áttörünk a sűrű felhőkön, és egyik pillanatról a másikra sok apró vízcseppecske teríti be az ablakot. Olyasféle izgatottságot érzek, mint egy kisgyerek a karácsonyfa alatt, vagy amilyet egy rajongó érezhet, mielőtt találkozik Niallel. A szemeimet behunyva hatalmasat sóhajtok, amikor döccenve a talajra érkezik a repülőgép, majd a fejembe húzom a sapkám, és legszívesebben azonnal kioldanám magam, hogy felkaphassam a kabátom és a sálam, de várnom kell, amíg megáll a gép.
Amikor kinyílik az ajtó már teljes harci díszben állok előtte, de ahogy elém tárul a táj, és a kifutó, biztos vagyok benne, hogy ez nem a dublini repülőtér. Nem sok különbség van a leszállópályák között, de ez nem az, ahová érkeznem kellett volna, és ez óriási deja vu érzést kelt bennem. Nem Írországban vagyok, hanem abban a nevenincs amerikai államban, ahová egyszer elpaterolt az öcsém, és ahol találkoztam a tökkelütött legjobb barátommal. Nyilvánvaló, hogy ez az egész az ő ötlete volt, anélkül, hogy észrevettem volna, egy teljesen más helyre utaztatott, de még ezt sem bánom.
Leszökdécselek a lépcsőkön, a tekintetem vadul jár, várva, hogy mikor csapódik belém az egyik oldalról, de ez nem történik meg.
- Jöjjön, kisasszony - vesz a szárnyai alá egy hatalmas darab férfi.
Átvágunk a reptéren, az egész testem egy hatalmas, dobogó, izgatottan remegő izévé válik, de a kocsiban, amibe besegít, nem ül bent Niall.
- Hová megyünk? - hajolok előre, miután a csomagjaim bekerültek a csomagtartóba, és a férfi elfoglalja a vezetőülést. Felesleges megkérdeznem, tudom a választ enélkül is, de biztos akarok lenni benne.
- A Happy Horses Farmra - az arcomon olyan mosoly árad szét, amilyet senki sem tud elképzelni.
- Nagyon cseles. :D - küldöm el az üzenetet, a válasz másodperceken belül megérkezik, de nem több egy nyújtott nyelvű smiley-nál.
Hátradőlök, ezúttal a táj minden részletét megfigyelem, mert legutóbb az ide való úton végig Luke-kal vitatkoztam, visszafelé pedig sírtam, bár abban határozottan biztos vagyok, hogy nem borított mindent ragyogó fehérség.
Milliónyi emlék rohanja meg a fejem, jobbak, rosszabbak, összességében viszont szépek, azt hiszem, és alig várom, hogy kitegyem a lábam azon a "pokoli helyen" ahol legelőször megtámadott egy kutya.
Ezúttal nem egy kutya vár, bár valahol a távolban hallom az ugatását, hanem az egész Wood család sorakozik fel előttem, amikor kiugrok az autóból. A lábaim mély hóba süppednek, ami furcsa érzés, de nincs időm reagálni, Mrs. Wood szeretetteljesen szorít magához. Nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz viszont látni őket, azt pedig főleg nem, hogy ők úgy fognak reagálni, ahogy. Stephen is mosolyra húzza a száját, és sután magához szorít, megállapítom, hogy nem változott semmit.
- Gyere be, Kedvesem - ragad karon Mrs. Wood. - A barátod még nem érkezett meg.
- Nem? - nézek rá meglepetten.
- Nem, de ne aggódj, perceken belül itt lesz ő is, addig megiszunk egy forrócsokit, és elmesélheted, hogy mi újság.
Mosolyogva követem, nem úgy, mint hónapokkal ezelőtt, most elbűvöl, ahogy a buckás talajon ropog a lábam alatt a hó, legszívesebben ugrálnék benne, lefeküdnék, labdává gyúrnám, de tudok még várni vele.
A hatalmas házba belépve hirtelen rengeteg jelenet játszódik le előttem, és nem tudok nem Liamre gondolni. Látom, ahogy dühösen magyarázva caplat utánam a lépcsőn, elnyúlik a kanapén és szégyentelenül méreget, kiejt az öléből, eszembe jut, hogy a teraszon hintáztunk, és hozzábújtam a mellkasához. Minden amit itt megéltünk most élénken lejátszódik a fejemben, és már nem tartom olyan jónak Niall ötletét, viszont elhitetem magammal, hogy ez majd megváltozik, ha végre megérkezik őkelme is.
A konyhaasztalnál a meleg italt kavargatva bámulok ki az ablakon, elvarázsol a pelyhekben hulló hó, de a távolban feltűnő, egyre közeledő mozgó fekete pont még jobban.
Amikor elég közel ér elfeledkezve mindenről felugrok az asztaltól, éppen csak annyi időre torpanok meg, hogy a lábamra rántsam a csizmám, majd kirobbanok az ajtón és a verandáról leugorva, bukdácsolva, meztelen ujjakkal markolok bele a hóba, és meglendítem a kezem, amikor kinyílik az autó ajtaja. A találat pontos, túlságosan is, egyenesen az arcába csapódik, de nem fájdalmasan, hiszen a hógolyóm már a levegőben elkezdett széthullani.
A kesztyűs kéz döbbenten nyúl az archoz, ám amikor lesöpri róla a havat a vártnál nagyobb meglepetés ér. Kék helyett barna szemek merednek rám döbbenten, az ajkaim elnyílnak, majd megpördülök és berohanok a házba, fel a lépcsőn, abba a szobába, aminek az ajtaját kismilliószor vágtam be. Úgy tűnik, visszatértünk ezekhez az időkhöz.

~Liam Payne~


Megrántom a táskát a vállamon, de mint ahogy jó ideje rendszeresen, ma sincs szerencsém. A tartalma, beleértve a laptopomat is a kemény kőpadlóra esik, szinte azonnal tudom, hogy búcsút mondhatok a MacBooknak, ennek ellenére belevágom a táskába, és a másik szíját megragadva a hátamra vetem, míg a szakadt minden lépésnél a vádlimnak ütközik. Nincs kedvem sehová se menni, de a fiúk nagyon meggyőzőek tudnak lenni, és csak azzal bizonyíthatom Niallnek, hogy nem haragszom rá, ha elmegyek erre a közös vakációra. Az igazság az, hogy valóban nem haragszok rá, de nem tudom, képes vagyok-e máris vele lenni, tudva, hogy tervez valamit, ahogy elmondja majd Mirának, mert még nem tette. Azt hittem, még Karácsony előtt visszamegy Sydneybe, sőt, már akkor repülőre kellett volna szállnia, amikor kimondtam, hogy menjen, úgy gondoltam, együtt töltik majd az ünnepeket, elárasztják a szerelmükkel a világot, januárban pedig megkaphatjuk a hírt, hogy Mira babát vár. Mert Niall ezt csinálná, megadná neki amit akar, amit én nem csináltam, feladna érte bármit, maximálisan támogatná, mert Mira ezt érdemli, Niallt pedig pontosan ez tenné boldoggá. Biztos valami különlegeset tervezget, csak előbb biztos akar lenni benne, hogy nem fogom rájuk robbantani a násznépet.
A tekintetem egy pillanatra elhomályosul, felmászok a repülőre vezető lépcsőfokokon, és ledobom magam az első helyre. A többiek egy járattal mennek Londonból, Niall Írországból, én meg házhoz kaptam a magángépünket, nehogy agresszívan viselkedjek egy horkoló pasassal, a háttámlámat rugdosó kisgyerekkel, vagy beváltsam a menedzsment legnagyobb félelmét, és részegen jelenjek meg.
Sokkal szívesebben maradnék itthon, Wolverhamptonban, ahol csak olyan apró dolgokkal nyaggattak, mint hogy egyek, mosogassak el, terítsek meg, vagy tegyek be egy adag ruhát a mosógépbe. Az egész család arra próbált rábírni, hogy ne csak élőhalottként kóboroljak, de nem hinném, hogy bármikor is sikerült volna nekik. Tudom, hogy anya azt várta, mikor ismerheti meg végre, a nővéreim szintúgy, és apa is imádta volna a bájos mosolyát, okos szemeit, az egész családomat az ujja köré tekerte volna. Majd megteszi ezt Niall családjával, ők is pontosan ugyanígy odáig lesznek érte, Mira pedig imádni fogja Theo-t, és valószínűleg a kisfiú is őt.
Érzem a lelkemre nehezedő súlyokat, a nyomást a mellkasomon, menekülni akarok ebből, nem akarok a nap minden percében azon gondolkodni, hogy mindez egyedül az én hibám, és hogy először nem tanultam a leckéből. 
Nem okoz gondot a hosszú utazás, azt csinálom, amit mostanság többnyire mindig, ami azt jelenti, hogy elnyúlva fekszem az ülésben, próbálok nem gondolkodni, amiből végül az lesz, hogy dühkitörés ellen, vagy már azzal küzdök. Nem tudok nem rá gondolni a nap minden percében, és gyűlölöm magam, tiszta szívből utálom. Nem tudom, mit gondoltam, amikor kimondtam azt. Hogy ha azt mondom, nem akarom, a kisbabánk beleegyezik és hibernálódik még néhány évre, amíg készen nem állok?
Röhejes.
Talán jót fog tenni ez az egész nyaralás dolog, hátha sikerül kivernem a fejemből, és helyrehozhatom a barátságomat Niallel. Boldogok lesznek, mert ők sosem utálták egymást, Niall sosem bántotta szándékosan, de véletlenül se, és mindig mellette volt, ellenben velem, nem is csodálom, hogy Mira végül őt választja, már elsőre vele kellett volna lennie.
Nem zavar, hogy egy semmirekellő naplopóként viselkedek, tulajdonképpen hetek óta ezt csinálom, nem most kezd el érdekelni. Lefekszek, és nem csinálok semmit önmagam marcangolásán, és a sebeim nyalogatásán kívül, amiket én magam ejtettem. Nem hibáztathatom egyiküket sem, és nem is fogom, mert egyedül én vagyok az oka mindennek.
Eszembe jut az idősebb nővérem, ahogy Karácsony este leült az ágyamra, miközben én csak feküdtem a plafont bámulva. Nem csinált semmit, és hirtelen minden olyan volt, mint kissrác koromban, amikor rendszeresen kötekedtek velem az iskolában. Soha nem szólt semmit akkor sem, csak leült, és megvárta, amíg beszélni kezdek, míg végül gyerekes módon, bömbölve dőltem neki.
Néha szükségem van rá, hogy leeresszek, mindent ami felgyűlik kiadjak magamból, akkor is, ha már megtettem nem egyszer. Kell, mert ha nem teszem, ha nem üvöltök, bömbölök, vagy rombolok, bennem marad, tovább duzzad, dagad, és beleőrülök. Sophia miatt is szenvedtem, az is az én hibám volt, ő sem adott új esélyt, de már nem emlékszem rá, hogy az is ennyire fájt-e. Akkor elvesztettem valamit, ami már amúgy sem működött, előbb-utóbb bekövetkezett volna, csak talán kevesebb fájdalommal járt volna neki, nekem pedig megmaradt volna a méltóságom. De Mirát akkor dobtam el magamtól, amikor a legjobban szerettem, amikor minden tökéletes volt, amennyire számunkra valami az lehet, a kapcsolatunk tökéletesen ívelt felfelé, én viszont egy határozott mozdulattal a föld alá küldtem. Ez viszont csak a kezdet volt lefelé, a startvonal, ahonnan léphettem volna előre, ehelyett én ott maradtam, míg Mira visszafelé kezdte el játszani a játékunkat.
Néha felkelek, hogy eleget tegyek a nyamvadt életem feltételeinek, hajlandó vagyok enni, inni, elmenni a mosdóba, de ezeket csak megszokásból csinálom. Az egész lényem zombiüzemmódba kapcsolt, cél nélküli bolyongás, és öntudatlan, beidegződőtt cselekvések unalmas sorozata.
A telefonom megrezzen mellettem, minden ilyen alkalommal egy kicsit megdobban a szívem a reménytől, de csak Zayn az, hogy meggyőződjön róla, életben vagyok.
11 óra alatt, amíg a repülő meg nem kezdi a leszállást egy szemhunyásnyit sem alszok, pedig jó lenne. Nyomogatom, a playstationt, de egyedül nem olyan jó, mint a fiúkkal, főleg Niallel, akinek be nem áll a szája, fészkelődik, beleéli magát, kiabál és mindenféle bugyuta táncot lejt.
Mire leszáll a gép elérek arra a pontra, hogy alig várom, hogy újra együtt legyünk. Karácsonykor küldtünk egymásnak valami felszínes üzenetet, de az nem volt az igazi. Bocsánatot kell kérnem azért, mert szétrobbantottam a bandát, de ez csak egy rossz pont a bűneim listáján.
Azonban meleg, trópusi éghajlatú, óceánillatú hely helyett megdöbbentő látvány fogad, hulló hó. Nem emlékszem rá, mikor beszéltünk róla, hogy a Karib-szigetek helyett visszatérünk Amerika eldugott vidékeire, de ez annyira már nem tetszik. A telefonomat bújva megyek az engem körülvevő emberek után.
- Te tudtad, hogy ide fogunk jönni? - kérdezem Louistól sms-ben. - Ti megérkeztetek már?
- Tudtam, neked azért nem szóltunk mert nem volt biztos, hogy akkor jönnél. Késik a járatunk.
A zsebembe süllyesztem a telefont, nem kell megkérdeznem, hová indulunk, ahogy megláttam az elém táruló tájat tudtam, hogy a szállásunk nem egy luxushotel lesz. Ezért nem akarok odamenni, nem akarom azokat az emlékeket, amik ide kötnek, enélkül is jól emlékszem mindenre.
Némán bámulok ki az autó ablakán, és felsóhajtok, amikor döcögősebbé válik az út. Próbálom kitalálni, mi céljuk lehet ezzel nekik, de nem tudok rájönni. Amikor itt voltunk mindannyian szerettünk volna minél hamarabb elhúzni, erre tessék, ők most önszántukból jönnek, én pedig már megint átverés áldozatává váltam.
Próbálok nem nézni a házra ameddig csak lehet, hogy késleltessem azokat az emlékeket, amik újabb lassan gyógyuló, mély sebeket fognak vágni belém.
Lehajtott fejjel szállok ki a kocsiból, a cipőm nem a legalkalmasabb a hóhoz, így érzem, hogy a zoknim szép lassan átnedvesedik.
Hallom a bejárati ajtó ismerős csapódását, majd mielőtt egy hógolyó csapódna az arcomba még éppen látom a felém bukdácsoló szőke lányt. Nem hiszek a szememnek akkor sem, amikor letörlöm az arcomról a jeges vizet, és megpillantom a döbbent arcát. Ugyanolyan meglepetéssel és döbbenettel néz rám, ahogy én is rá, és hirtelen megvilágosodok, a fiúk járata nem késik, sőt, még csak becsekkolniuk se sikerült, mert nem jönnek ide. Amilyen gyorsan megjelent, olyan gyorsan menekülőre is fogja, amint ő is rájön arra, hogy akárki is mondott neki akármit, nem igaz.
A lábujjaim egyre hidegebbek lesznek, a fülemhez emelem a telefont és nem vagyok hajlandó bemenni, amíg Niallt el nem érem.
- Megérkeztél? - kérdezi vidáman.
- Mi ez az egész, Niall? - dőlök az autónak, és a lassan deressé váló tincseim közé túrok.
- Szerezd vissza - mondja mindenféle vicceskedés, poén, vagy komolytalanság nélkül.
- De... mi van veled?
- Semmi - hallom a hangján, hogy mosolyog. - Csak ne bántsd, oké? Használd a fejed, mert ha ezt elszúrod, nem tudok több lehetőséget adni neked.
- Miért csináltad ezt? Neked kellene vele lenni... és azok után, amiket néha mondtam...
- Nézd, nagyon haragszom amiatt, amit csináltál, de tudom, hogy beláttad, hogy hiba volt, és a baba elvesztéséről nem te tehetsz. Tudom, hogy szereted Mirát, és ő is szeret téged, csak fél, hogy megismétlődik minden. Most ott vagytok, nem nagyon tudtok máshová menni, úgyhogy ha vele akarsz lenni, győzd meg róla, hogy megérdemled a szeretetét.
- Köszönöm - hajtom le a fejem, elfúló hangon bököm ki.
- Óvatosan, Liam, ne szúrd el!
- Nem fogom - fogadom meg neki, egyben magamnak, Mirának, és mindenkinek.
A zsebembe vágom a telefonom, kiszedem a kocsiból a táskáim, és megyek, hogy újra megszelídítsem az én rémült, dühös kiscicám.

24 megjegyzés:

  1. Nos elég régen írtam de mosr se regénnyel készültem. Megfogadtam higy a végén írok egy hosszú kifejtős megjegyzést így ezúttal maradok az omg ez csodálatos imádom kövit cuccnál.
    Várom az újat.
    kisses Barbara

    VálaszTörlés
  2. Csodás rész, alig várom a következőt, és a fejleményeket *-* annak ellenére tudom hogy ez egy Liam-es fanfic az utóbbi részek miatt akaratlanul is "Team Niall" lettem bár én mindig is Niallgirl voltam, szóval ez nem annyira meglepő :D mindegy is, a lényeg hogy imádom a blogod és nagyon kíváncsi vagyok mit hozol ki a helyzetből, jövőhéten ugyanitt tali ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!:)
      Szerintem bőven vannak még rajtad kívül, akik a Team Niall tábort erősítik. :D

      Törlés
  3. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ itt ülök a gép elött és fogom a fejemet... Kb most probälom a szämat becsukniii hogy ne a földet dúrolja mert kihül a hadam.. Szóval dräga Nessa. Azt hiszem hogy most olyan fordulat volt ez amire nem szämitottam. Bocsäss meg hogy nem hagyok szinte sosem nymot magam utän.. Talüän a 4-5. résznél kapcsolódtam bele. ès ennek a blognak köszönhetöen szerettem meg ezt a pär Lükét és zenéjüket.. Az iräsod meg fenomenälis, csodälatos, tehetséges, kreatív, sosem unalmas... Nem tudom szavakba kifejezni hogy mennyire tehetséges és szuper vagy. Nagyon nagyon ritkän van az hogy késik a rész.. talän 2-3 szor fordult elö mindig igényes, idöben hozod, joóó hosszú és fenomenälis izgalmas rész.. Azzal telik a csütörtököm most mär a péntekem, hogy värom, hogy mikor jön új rész.. Egyszerüen a legnagyobb rajongó vagyok.. Valamikor amikor annyira nem érdeke a blog akkor megvärom mig befejezödik és egyben elolvasom.. hät itt nem tudom.. itt mindig körömrägva izgulom végig... CSak folytasd.. hihetetlen és köszönöm hogy irsz..
    Puszii Zsu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha! :D
      Örülök, hogy sikerült meglepetést okoznom, annak pedig főleg, hogy a blogom által szeretted meg a fiúkat.
      Nagyon szépen köszönöm, iszonyúan jólesik, hogy így gondolod. <3

      Törlés
  4. Drága Nessa,

    Wow imádtam. Annyira szupi lett, hogy az nem igaz.

    Nagyon fura, hogy nem lesz lassan több rész. Teljesen megszoktam már, hogy feljövök pénteken az oldalra és új rész. Hiányozni fog, de ennyire előre azért nem bucsúzkodom.

    Úgye lesz másik blogod? Nessa a kedvenceim szinte csak a tieidből áll szóval írj még kérlek!

    Pillow Talkkal elég kétes érzéseim vannak. Tetszett de annyira hajtogatta, hogy nem tömeg zene meg nem is pop lesz. De az lett és nekem tetszik is meg minden. Csak ez így fura. Úgye nem csak nekem?
    Az is igaz, hogy külön-külön jobbak fura, de a one direction szuper Zayn nélkül is és Ő is megálja egyedül is a helyét szóval jó döntés volt.

    Varom is meg nem is a kövit ;( nem akarom, hogy vége legyen viszont a folytatás érdekelne.

    Puszi -FS

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága! :)
      Köszönöm szépen!
      Hidd el, számomra is nagyon furcsa.
      Nem tudom egyelőre, hogy belefogok-e ismét egy hosszú, összefüggő történetbe, az írást nem tervezem abbahagyni, de lehet, hogy tartani fogok egy kis pihenőt.
      Nekem tetszik a Pillowtalk, számomra csak az furcsa, hogy Zaynt a fiúk nélkül látom, és az valóban igaz, hogy megállják a helyüket így is, de nekem azért hiányzik a 5/5 One Direction.

      Törlés
    2. Nekem is hiányzik, de nem valószínű, hogy újra összeállnak meg az már nagyon nem lenne úgyanaz.

      Ne legyen túl hosszú a pihenő! Mit csinálnék a blogjaid nélkül? Vannak ötleteid a következőhöz is?

      Törlés
    3. Nekem is hiányzik, de nem valószínű, hogy újra összeállnak meg az már nagyon nem lenne úgyanaz.

      Ne legyen túl hosszú a pihenő! Mit csinálnék a blogjaid nélkül? Vannak ötleteid a következőhöz is?

      Törlés
  5. Huuuuhaaa :D Azt hiszem izgalmas pillanatoknak nézünk elébe :D

    VálaszTörlés
  6. Drága Nessa! :)

    Azt hiszem szóhoz se jutok! Csodálatos rész lett.. Izgatott vagyok már nagyon..OMG mi fog történni ��
    Nagyon nagyon várom a következő részt !! IMÁDLAK <3
    Már csak 5 rész :(..hogy fogok meg lenni a blogod nélkül!
    Puszi :*
    XoXo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dórim!:)
      Nagyon szépen köszönöm! <3 Imádlak én is!
      Lesz epilógus is, úgyhogy 5+1, és ne aggódj, minden megy tovább a blog nélkül is. :)

      Törlés
  7. JÓÉÉÉÉG
    HÁT MI TÖRTÉNT ITT, MÍG NEM VOLTAM BLOGKÖZELBEN?!?!?!
    Nem hiszlek el, te lány. :D
    Isten tudja mikor kommenteltem utoljára, na, de most újra itt vagyok.
    Imádtam a részt, fantasztikus lett, most több részt olvastam egyben, mert el voltam maradva, eléggé, úgyhogy megszoktam, hogy csak pörgetem tovább az oldalt, és itt meg nem sikerült. Nagyon remélem, hogy újra egymásra találnak a drágák, akkor minden boldogságos lesz. Végre már. Meg ah, ez annyira jó, hogy a farmra mentek vissza, elvégre ott kezdődött minden. 😍
    A Pillow Talk meg... Nem is tudom, nagyon szeretem Zaynt, de nekem még ez szokatlan. Ettől függetlenül tetszik a klip és a dal is, de nekem furcsa még az egész helyzet.
    Nos, azt hiszem mennem kellene, mert a földrajz témazáróm anyaga nem fog magától megtanulódni. 😭
    U.i.:közeledik az Eurovízióóóó! (tudod ez mit jelent?:D)
    U.i.2.: ha lesz egy kis időd, majd megdobnálak egy üzenettel, ha nem gond. ☺
    U.i.3.: Musztááás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drágaság! :D
      Üdvözlet újra köreimben!
      Nagyon szépen köszönöm, rettentően örülök, hogy ezt gondolod, és tetszik amit írtam.
      Szép lassan megszokjuk majd, biztos vagyok benne. :)
      BIZONY? HOGY TUDOM! Ki nem hagynám, csak szoríts, hogy ne akkor legyen, amikor Bécsben a 5SOS koncert, mert akkor sajnos nélkülöznöd kell. :(
      Írj nyugodtan bármikor!
      Musztás! <3

      Törlés
  8. Áaaaaaaaaaaaaaa.... szóhoz sem jutok. Alig várom a folytatást. Nagyon megleptél minket. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  9. Drágalátos Nessa!

    A legvállalhatóbb kijelentésem az volt, hogy: HOGYMIII??? Persze, nem voltam itthon, nem voltam egyedül, elég népes kis társaságot szedtem össze magamnak, és amikor megkérdezték, mit nézek annyira a telefonomon, annyit tudtam mondani, hogy 'aha'. Beszippantott az egész rész, és nem is tudom...addiktív az írásod. És hogy ez rám nézve miben nyilvánul meg? Nos, abban, hogy eddig vidáman blogoztam kedvemre, hol a suli büféje előtt, hol valami buszon vagy trolin, de leginkább villamoson, cigiszünetben, minden egyes kávém megivásakor, szóval, amikor csak tudtam, de rájöttem, hogy nem tesz jót, ha darabonként olvasom az írásod, és sokszor tovább mentem egy-két megállót, de most már csak egy hosszabb út folyamán, duplaórán vagy itthon merem elkezdeni az új részt, mert annyira elvarázsol, hogy muszáj biztonságban tudni magam. :D
    Őszintén remélem, hogy nem ismeri meg soha senki azt az énem, amelyik egyszercsak felbukkant a rész hatására. Nem vagyok hajlandó, még csak gondolni sem arra, hogy milyen szófordulatok jutottak eszembe a végén, illetve, Mira szemszögének a végén IS, és Liam részének végén IS. (Igen ocsmányul káromkodtam.:D)
    Szóval visszapateroltad őket. A hideg futkosott a hátamon, ugyanis, 21 (és egy pici:D) nappal ez előtt azt írtam neked, hogy "nna ezek ketten megint mennek a farmra". :D Életemben soha nem hibáztam rá így valamire, és ÚR-IS-TEN. Visongatni és ugrálni akartam, ehelyett fulladoztam meglepettségemben (haha, nyugi, élek, nincs bajom:D) és a levegőbe bokszoltam, azt gondoltam, hogy igen, itt van az, amit írtam neked, és tényleg kitaláltad, kigondoltad, leírtad, megcsináltad, bár fogalmam sem volt róla, hogy meg mered majd lépni ezt, de a legőszintébben mondhatom, hogy örülök neki. Annyira fantasztikus érzések kavarogtak bennem az olvasáskor - ugyanakkor most is - hogy kénytelen voltam sírni örömömben, mert máshogy nem tudtam volna levezetni a feszültséget. Mira döbbenete és Liam morgolódása, ahogy párhuzamosan elirányították őket a kezdetekhez, oda, ahol minden elkezdődött, hát, huh. Olyan mások, és pontosan az utazásuk az, ami ezt bizonyítja. Ember legyen a talpán, aki a való életben képes elviselni egy ilyen se-veled-se-nélküled típusú párt hosszútávon, mert amenyire vicces edvében szokott lenni a sors, tuti létezik valahol, ha máshol nem is, de egy alternatív univerzumban ez a Liam és ez a Mira. Ugyanakkor fontosnak tartom megjegyezni, hogy elképesztően jó volt megint a Happy Horses Farmot olvasni, elképzelni újra azt a helyet, sőt, kis túlzással a hazatéréshez hasonlítanám, bár attól azért elég távol vannak. Megint eszembe juttattad azt, amilyen 2014 májusa volt, és nem, ha kényszerítenek sem kezdem el felkarolni ezt az egészet és megölelni, magamhoz szorítani, mint egy tökéletes könyvet, és nem vagyok hajlnadó még sírni, de megígérem, küldök postán egy zsepit, mert már rengeteg dolog megfogalmazódott bennem, amit búcsúként idebiggyesztek Neked. De most még nem, egyrészt, mert ráérünk még azzal, ráadásul most épp örömködünk, és ugye, legjobb öröm a káröröm, így én amondó vagyok, megvárom azt a jövőhetet. Azaz ezt a hetet, hiszen már hétfő van bő egy órája. Na jó, ez már teljesen lényegtelen.
    Most egy kicsit úgy érzem magam, mint egy bipoláris tranzisztor, futkosnak az idegeim, mint amiket az áram ráz, és csütörtök koraeste óta nem tudom eldönteni, hogy tényleg kárörvendve dőljek hátra és élvezzem a showt, vagy rágcsáljam tovább a körmöm, izguljak értük, vagy, van még egy harmadik opció is. De hát megijedni semmi kedvem, és bízom abban, hogy nem rémisztesz halálra, mint azzal a pókos húzásoddal. :D / Utólag mondjuk elég jókat röhögök magamon, hogy eldobtam mindent, csak mert le volt írva, hogy "pók". /

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huh, azt hiszem, eléggé eltértem a tárgytól meg most, hogy visszaolvastam a régebbi blogokat, nos, eléggé visszafejlődtem a hozzászólások írása terén, amin igyekszem változtatni, ráadásul azt sem akarom, hogy mindenki azt higgye, komoly pszichés problémáim vannak csak azért, mert rendkívüli módon a szívemen viselem ennek a csapat imádnivaló idiótának a sorsát. :)

      Disztingválok, és remélem, nem repül majd el hirtelen az a mostanra 5 és fél hétre rövidült idő. Nagyon fog hiányozni ez a blog, és bízom abban, hogy nem tűnsz el csak úgy, minden szó nélkül örökre. :(

      xx Lu

      Törlés
    2. Drága Lu!
      El sem tudom képzelni, hogyan lehetséges az, hogy valami, amit én alkottam így beszippant téged, de borzasztóan örülök neki, és egy kicsit mókásnak is találom. :D
      Amikor leírtad, hogy szerinted valami még van készülőben, de nem tudod mi, azt viszont igen, hogy megírom majd, magamban úgy vigyorogtam, mint a vadalma, mert már pontosan megvoltak ezek a terveim, és annyira borzasztóan jólesett, hogy te tudod, hogy tervezek még valami nagyot.
      Ha igazad van, és valóban létezik valahol egy ilyen pár, lógok nekik egy hatalmas bocsánatkéréssel azt hiszem. :D
      Sosem győzöm eléggé megköszönni azt a rengeteg dicséretet, amivel mindig elhalmozol, ilyenkor egy kicsit mindig feljebb pumpálod az amúgy elég lapos önbizalmam, köszönöm!
      Ne is álmodj róla, hogy csak úgy fogom magam és szó nélkül eltűnök, nem tervezek ilyesmit elkövetni. :)

      Törlés
  10. Drága Nessa!

    Nem tudom elhinni, hogy már csak pár rész van hátra. Most olyan érzésem van, mintha az egyik kedvenc könyvem utolsó pár fejezeténél tartanék, és nem akarom tovább olvasni, mert hamarosan vége de olvasnám is, mert érdekel a befejezés. Most tudnék neked írni egy regényt, de úgy döntöttem, hogy meghagyom azt az epilógusig, és ott foglak untatni.
    A részt vonaton kezdtem el olvasni, és kaphattam pár érdekes pillantást, ugyanis, egy kamasz lány a vonaton sír, és érdekes hangokat ad ki, miközben a telefonját olvassa. Annyira nagyon jó lett a rész. Vissza mentek a farmra, ahol minden kezdődött, de szó szerint. Ott változott meg Mira viselkedése, ott barátkozott össze Niallal, és ami a legfontosabb, ott szeretett bele Liambe. Most annyi a különbség, hogy Liammel szinte ugyan ott tartanak, mint mikor megérkeztek először a farmra. Remélem Liam nem szúrja el, és megint összejönnek. Akkor minden happy lesz. Annak örülök, hogy Mira és Niall között megmaradt a barátság, mint a régi szép időkbe.

    Ma is újra olvastam a részt, és még mindig tetszik. És most szeretnék önző lenni, mert nem akarom, hogy befejezd a blogot. Ebből, akár képes lennék mégegyszer ugyanennyit elolvasni. Nagyon szeretem. Tudom, hogy még velünk fogsz maradni, de már most olyan mintha valami olyasmit vettek volna el, amit nagyon szeretek.
    A héthez kitartást, és legyen nagyon nagyon szép heted. ❤❤

    Mónika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Mónika! :)
      Annyira felemelő érzés számomra, amikor egy könyvhöz hasonlítjátok a blogom, de tényleg, ez az egyik legnagyobb dicséret számomra.
      Annyira szívesen megnéztelek volna! :D
      Nagyon örülök, hogy tetszik, és köszönöm szépen, elmondhatatlanul hálás vagyok! <3

      Törlés
  11. Szia Nessa :3
    Először is; azt szeretném elmondani, hogy annyira sajnálom hogy nem írtam majdnem fél évig már. Nagyon sűrű lett az életem, drasztikusan megváltozott.. Tulajdonképpen az eddig felépítettet lerombolták az én "kedves, imádott" szüleim :'D. Már kezdek jól lenni, és elfogadni, hogy új országba költöztünk, de nem nagyon haladok. És hogy miért nem olvastam a részeket, meg miért nem írtam neked? Mert elkezdtem nyelvet tanulni, éd néha annyira, de annyira leterhelte az agyamat, hogy nem tudtam már rendesen visszaállni magyarra se. Volt olyan nap, hogy a fejem annyira sajgott, hogy már lassan gyógyszer kellett volna, de én utálom a gyógyszereket, szóval nem vettem be. A te blogodhoz pedig szellemileg toppon kell lenni, mert borzasztóan jól írsz és le merem fogadni, hogy egy egyszerű mondatból is egész novellát tudnál megfogalmazni. Ezért imádom a blogod. Szóval, másodszor, azt szeretném elmondani, hogy egy idő után vissza akartam már térni, de elfelejtettem, hogy melyik résznél tartottam. Így, szeptembertől kezdtem el pótolni, mert akkor jöttünk pokolföldre c:
    Összefoglalva írom ezeket a sorokat azokra a részekre, amikre külön kellene, de remélem így is jó :)
    Tehát.. Mira és Niall?! Én érzem megcsalva magam! (Nagy Liam fanatikus vagyok, szóval vigyázz, mit teszel szegényemmel!) Nekem egyáltalán nem tetszik, hogy beleszőtted Niallt ebbe az egyébként is bonyolult szerelmi szálba, de a végére fog teljesen összeállni a kép, tudom. Remélem hogy Liam vissza tudja szerezni Mirát, meg hogy Niall talál valakit, akivel boldog lehet, és nem Mira, meg nem Flora. :'D
    Mira maradjon meg Liamnek. Hú.. A részek nagyon átfontoltak, és teljesen töléletes megfogalmazásúak, szóval senkinek egy szava sem lehet rá. Mért nem hallunk még rólad, hogy könyvet adsz ki? Felvásárolom az összeset ha hazamegyek, jó?:D
    De komolyan. Remélem írónak készülsz, és ne merd azt gondolni, hogy "lapos a rész" vagy "rossz". Még véletlenül se!
    Nessa, inenntől kezdve követem a dolgokat, nem fogok eltűnni, és mégegyszer sajnálom, hogy eltűntem fél évig. Imádom ezt a blogot, és várom a folytatást.
    Réka ^^

    VálaszTörlés