2015. december 10., csütörtök

Sziasztok!
Néhányan már láttátok, de elsősorban itt kell szólnom, hogy ma sem lesz rész. Ne haragudjatok, semmit nem utálok jobban annál, hogy a szétszórtságomra már a blogom is kezd rámenni, holott eddig ez többnyire valahogy megúszta. Sajnálom, tényleg, de kezd kikészíteni az iskola, alig bírom nyitva tartani a szemeim, és ahogy végzek - jobb esetben negyed 3-kor - ebéd után kezdhetek tanulni a következő 2-3 dolgozatra. Most jutottam el arra a pontra, hogy vagy azt választom, hogy összeszorítom a fogaim és kihúzom addig amíg kell, vagy feladom, amit nem tehetek, viszont így nem tudtam befejezni a részt. Ne haragudjatok, nem tudom, mikor jön a következő, talán holnap, talán jövőhét csütörtökön, de legkésőbb jövőhét szombaton, ezt megígérem.
Még egyszer bocsánat, és köszönöm, ha megértitek, valamint az eddig érkezett biztatásokért is nagyon hálás vagyok!
Sok puszi nektek, és kitartás!❤

Nessa x

3 megjegyzés:

  1. Kitartást a sulihoz, és reméljük hamar túl leszel rajta :)

    VálaszTörlés
  2. Nessa! :)
    Hidd el, hogy semmi gond nincs ebből. Szerintem vagyunk egy páran, akik ugyanúgy benne vannak ebben. Én perpillanat most felvételire készülök, úgyhogy teljes mértékben megértelek a sok tanulás miatt. Hidd el, ha pár nappal később is, de tudom, hogy megéri rá várni. ;)
    Sok-sok kitartást a sulihoz!
    FlowerGirl xx

    VálaszTörlés
  3. Nessa, egy hős vagy, amiért ilyen sokáig kitartottál, és kitartasz most is. Nem is hiró, heroine vagy. Ha most tanulnod kell, tanulj, annál fontosabb aligha lehet jelenleg, pláne félév előtt. Aztán pihenj, mert arra is szükség van, mi várunk. Én mindenképp.
    <3

    VálaszTörlés