2015. augusztus 18., kedd

Mozgalom az elfeledett bloggerekért - díj

Sziasztok!
Ez nem az a szokványos blogbejegyzés, amivel a legtöbbször jelentkezem, értem ezalatt a részeket, vagy azt, ha valami gubanc van és szólok, hogy nem lesz rész.
Nem szoktam megosztani a díjakat, amiket más bloggerektől kapok, most mégis kivételt teszek. Megjegyezném, hogy minden díjért iszonyúan hálás vagyok, és még a 3 év után is ugyanúgy örülök, ha valaki szól, hogy megtisztel egy díjjal.
Most azért írok, mert ez nem egy szokványos díj, tudjátok, az olyan, hogy írjak 10 dolgot magamról, majd küldjem tovább 10 bloggernek, blablabla, ez egészen más, és épp ezért ragadta meg kicsit jobban a figyelmem.
A díjat Donna W. Taubert blogger hölgyikétől kaptam, és innen is nagyon szépen köszönöm neki!

Olvassátok el ti is, hogy miről van szó! :)


"Biztosan ti is találkoztatok már olyan bloggal, ami tényleg igényesen volt megírva, és eszméletlen alap történettel rendelkezett, viszont az író, semmilyen visszajelzést nem kapott. Ott virítottak a feliratkozók, de kommenteket, és pipákat nem kaptak. Ilyenkor elgondolkodom rajta, hogy milyen érzés lehet az írónak így? Elsősorban magunknak írunk, de legbelül tudjuk, hogy a visszajelzések is sokat számítanak. Ennek érdekében szeretnék elindítani egy kampányt, ami segítene felfedni a JÓ írókat, hogy minél többen eltudják olvasni a sztorijaikat, hiszen megérdemlik, és az olvasók is élményekkel gazdagodhatnak!"

A részleteket ITT olvashatjátok. :)

Feltételek:

  • Megköszönöd annak, akitől ezt a "díjat" kaptad, hiszen ennyi mindeninek jár, és az alapműveltség része.
  • Beleolvasol annak a blogjába, akitől kaptad.
  • Ha tetszik, hagyj nyomot magad után, hiszen ennyit megérdemel, főleg ha a tetszésedet is elnyerte! Ha nem, akkor ezt kihagyhatod.
  • Írj 3 dolgot, ami tetszett a történetben, vagy az íróban.
  • Írj 2 dolgot, amin viszont még javíthatna! Ennél a lépésnél figyelj, hogy ne legyél bántó, és a tanácsaid építő jellegűek legyenek!
  • Írj egy kis ajánlót, hogy mit gondolsz összességében a blogról, kinek ajánlod, stb.
  • Küldd tovább embereknek, de figyelj, hogy legyenek köztük olyanok, akik szerinted jól írnak, de nem kapnak elég figyelmet! Küldheted híresebb blogoknak is, így többen megtudhatják, hogy van ez a mozgalom, és persze az ő történeteiket sem ismeri mindenki, egy kis plusz, mindenkinek jár! Csak kérlek figyeljetek arra, hogy annak már ne küldjétek, aki 40-szer megkapta!
  • Rakjátok majd ki a blogotok modulsávjába ezt a képet, de úgy, hogy erre a bejegyzésre mutasson!






Ami tetszik Donna W. Taubert blogjában:

1. A prológus első pár mondata után magába szippantottak a sorok. Gyönyörű, választékos a fogalmazás, megdöbbentően gyorsan azonosultam a főszereplő karakterével, pillanatok alatt kizártam a külvilágot és elragadott a történet. Fantasztikus.
2. Szép, igényes a blog kinézete, és látszik, hogy az író maga foglalkozott azzal, hogy ilyen legyen, nem pedig egy profi szerkesztő készítette el a teljes külsőt, és a blog tökéletesen áttekinthető.
3. Nem igazán figyeltem fel elgépelésekre, helyesírási hibákra, és a szerző is nagyon kedves, közvetlen, segítőkész.

Ami nem tetszik Donna W. Taubert blogjában:
1. Az oldalmodulban megjelenő képek körüli kék "keret" engem egy kicsit zavar.
2. A kurzor mellett megjelenő kis végtelen jel is zavar egy cseppet, de igazából csak azért kötök bele, mert mást nem tudok mondani, haha. :)

Ajánlom azoknak, akik nem feltétlenül egy boldogságban úszó, habos-babos, rózsaszín történet olvasására vágynak, akiket nem riaszt vissza, ha valaki ír a kőkemény valóságról, és nem meséli be magának, hogy az élet egy tündérmese az ismertebb emberek számára.

Akiknek küldöm:
Lauren Freese - Half a heart
Mónika - Ready to run
kriszty96 - STAY!
Zora - LIFE MOMENTS

Szép estét!
N.x

U.i: Köszönöm az eddig érkezett kommenteket, fantasztikusak vagytok! "All the love"

4 megjegyzés:

  1. Drága Nessa!
    Köszönöm szépen, szerintem elképzelni sem tudod, mennyit jelent nekem a véleményed, hiszen az egyik kedvenc bloggerem vagy! :)
    És örülök, hogy csatlakoztál a mozgalomhoz! :)
    xxx

    VálaszTörlés
  2. Drága Donna! :)
    Nekem is nagyon sokat jelent, hogy megkaptam tőled ezt a díjat! Még egyszer nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon gratulálok!
    Remélem, egyszer én is elérem azt, az írásaimmal amit Te, a tieiddel. Egyszerűen imádom azblogjaidat, és tudom mostanában nem kommentelek, de ne aggódj, attól, még nem szoktam le a történeteid olvasásáról. Minden csütörtökömet az írásaid teszik szebbé!
    Még egyszer gratulálok
    Timi :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, Drága, megtisztelő, hogy ezt mondod! <3 <3

      Törlés