2015. július 16., csütörtök

58.rész Ígéretek

Sziasztok! :)
Gondolom örültök, hogy újra csütörtök, bár még csak néhány perccel múlt, de nem akartam tovább húzni ezt, és aki várt eddig, az elolvashatja már most a részt.
Nagyon szépen köszönöm a rengeteg kommentet az előzőhöz, nagyon hálás vagyok, imádok mindenkit! <3 <3 
N. xx

Már a lépcsőn alján van, amikor utolérem, belekapaszkodok a derekába mert tudom, hogy így nem fog tovább rohanni.
- Szállj le rólam, Mira! - harsogja, s akaratlanul is összerezzenek erre a hangra. Sosem kiabáltunk egymással, visítva, kiabálva szoktunk nevetni, de az nem ilyen.
- Nem - kiáltom elfúló hangon, majd a fejem fáradtan döntöm a hátának - nem mehetsz oda.
- Odamegyek, mert rohadtul nem hiszem el, hogy ekkora idióta! - dühösen próbál levergődni magától, elkapom a karját mielőtt a hasamba könyökölne, s rémült szuszogásommal kizökkentem. - Istenem, ne haragudj, én...
Megrázom a fejem, még mindig a karját szorongatom, s kihasználva, hogy éppen rémülten néz rám a mellkasához bújok.
- Ne csináld - pityergek, kezét a hajamra teszi és magához fogja a fejem, közben viszont olyat tapasztalok, amit tőle még soha. Remeg a visszafojtott dühtől, és nem akarok ott lenni, amikor ez kirobban belőle.
- Mira, látom, hogy sírsz miatta, és ez most nem egy kis összekapás azon, hogy féltékeny rám, Ashtonra, vagy... vagy valakinek a kutyájára, mert a közeledbe merészkedett. Rohadtul komoly dologról van szó, és valószínűleg rohadtul nem tudja, hogy mekkora jelentősége van annak, amit mondott neked, amiért most nagyon szeretném beverni az arcát!
- Nem - préselődök hozzá.
- Miért nem?! - csattan fel, elkapja rólam a kezeit és meglendíti a levegőben.
Mert soha, soha nem bocsájtanám meg magamnak azt, ami akkor történne, ha Niall most odamenne hozzá.
- Ez az én dolgom - törlöm le a könnyeim - nincs szükség rá, hogy beleszólj.
- Akkor mégis miért hozzám akartál egyből rohanni?!
- Mert szükségem van rád, de nem arra, hogy odamenj és összevesszetek! Nem azt akarom!
- De Mira... - kezdi, de szóhoz sem hagyom jutni, csak hevesen rázom a fejem.
- Csak ne, ne menj oda, ne...
- Jó - fonja körém mindkét karját, fejét az enyémre hajtja. - Nem megyek.
A mellkasában elfojtott hüppögésem veheti egy köszönömnek, majd igyekszem megemberelni magam és nem sírni, mert azzal csak újra felbosszantanám. Visszamegyünk a szobába, ahová Harry felvitt este, de hiába múlt már el javában 10 óra is, egyszerűen nincs kedvem átöltözni, semmihez sincs kedvem. Lefekszek, és nem kell hívnom a legjobb barátom, jön ő is, hogy párnaként szolgáljon és néha tudatosítsa bennem, hogy az idő nem állt meg.
- Mit fogsz csinálni? - piszkálgatja a hajam, pislogással zökkentem ki magam az üres fejemből, és kinyújtóztatom az egyik lábam.
- Nem tudom, befejezem a turnét, és bejelentem a menedzsmentnek - eddig a tervem tökéletesen megegyezik azzal, amit Liammel akartam - aztán nem tudom, visszavonulok, veszek egy házat otthon, és... és nem tudom, berendezem a babaszobát, aztán majd anya segít.
Összegömbölyödve bújok közelebb hozzá, még anya sem tudja, senki nem tudja, ki tudja hány negatív reakciót fogok még besöpörni, és hány olyan ember lesz akiről utólag fogok rájönni, hogy csak mondvacsináltan támogat mindenben.
- Rájön majd, hogy hülyeséget mondott - motyogja.
- Te nem láttad az arcát, Niall.
- Valószínűleg jobb is, mert bevertem volna - morogja ingerülten, alig észrevehetően közelebb von magához.
- Csak azt nem tudom, hogy neki mit fogok mondani - pityergem végigsimítva a hasamon. - Semmit nem tudok, nem fogom tudni titokban tartani, és mondhatom, hogy nem tőle van, senki sem fogja elhinni nekem, főleg ha hasonlítani fog rá. Nem akarok botrányt, nem akarom hogy mindenki őt szidja, csak azt szeretném, hogy ha már nem kellünk neki, akkor ne jöjjön szembe velem minden nap valahol.
- Pedig nagyon megérdemelné, hogy mindenki megmondja neki a véleményét, hihetetlen, hogy pont te nem akarod ezt - a hangja ingerült, és a fülemet szinte szúrja ez, nem vagyok hozzászokva.
Nem válaszolok, akármit mondanék csak dühös lenne, behunyom a szemeim és próbálom kiüríteni a fejem, míg ő megnyugtatóan ölel magához.
- Nem tudom mi van a fejében, Mack, de nem hinném hogy képes lesz figyelmen kívül hagyni téged és a babátokat, főleg ha megszületik. Könyörögni fog azért, hogy veletek lehessen.
- Nem tudom, hogy akarnám-e már - motyogom alig hallhatóan, de amint kiejtem tudom, hogy igen. Nem biztos hogy magam miatt, hanem a babánkért, mert akarom, hogy legyen apukája, igazi apukája.
- Fogalmam sincs hogy mit csináljak, nem így terveztem ezt az egészet, és egyedül nem fog menni - a hangom elcsuklik, szégyenemben eltakarom az arcom a kezemmel. Minden ilyen után egyre feszültebbnek érzem, egyre dühösebbnek, és muszáj abbahagynom ezt ha azt akarom, hogy itt maradjon, és csak így ontsa a negatív energiákat.
- Nem leszel egyedül, Mack - nyúl finoman az állam alá, a hangja ellágyul, kék tekintete az én könnyben úszó szemeimbe mélyed. - Nézd, nem tudom hogy kell bánni egy kisbabával, mert a legtöbbször még megfogni se tudok egy gyereket rendesen, de ígérem, hogy bármiben számíthat majd rám, érted? Ha kell, akkor leszek én az apukája, vagy a legjobb barátja, akár egy kutyát is hajlandó leszek eljátszani, bármit elmondhat majd nekem, és bármit megteszek majd azért, hogy mosolyogni lássam. Attól nem félek, hogy te milyen anya leszel, mert tudom, hogy nálad jobb helyen nem is lehetne ez a kis kölyök, és Liam egy rohadt nagy barom, ha ezt kihagyja.
Csak értetlenül, elnyílt ajkakkal pislogok, majd amint összezárom a szám az lekonyul, de mielőtt én másznék a nyakába beletúr a hajamba és szorosan magához húz. Szinte az egész testemmel rajta fekszek és hangosan hüppögve sírok, nem tudom mikor hagyom abba, és hogyan, egyszerűen csak öntudatlanságba esek a biztonságot adó, ölelő karok között.

~Liam Payne~


Sorban járkálok a szobák közt, majd amikor az utolsó ajtaját is becsukom azt hiszem, kezdek rájönni, hogy Mira nincs itt. Leomlok a kanapéra, sokadjára fogom a kezeim közé a fejem, mást nem tudok csinálni, és mióta közölte azt, amit, úgy érzem belülről széthasad a koponyám. Tudom hogy hol van, ismerem, csak egyetlen személy van aki éppen akkor eszébe juthatott, de amikor hívom nem veszi fel. Fogalmam sincs mit csináljak, legmerészebb álmaimban, vagy inkább rémálmaimban se merült fel bennem az soha, hogy nekünk gyerekünk legyen, később, egyszer talán, de nem most. Megrémiszt, amit azzal a mondattal, hogy terhes, a nyakamba zúdított. Milliónyi kérdés és hülye válasz kergeti magát a fejemben, rémisztő gondolatok ezrei rohamoznak meg arról, hogy rossz apa lennék.
Nem hívom fel Niallt, sem senkit, mert nincs mit mondanom. magam is tudom hogy a világ legnagyobb szemétsége amit elkövetek, de jelenleg semmit nem tudnék mondani Mirának, semmi olyat, amit hallani akarna. Helyette fekszek a kanapén, bámulok magam elé és próbálom feldolgozni a dolgokat. Valószínűleg életem során nem okoztam még akkora fájdalmat senkinek, mint tegnap neki, de aztán eszembe jut, hogy más szempontból mégis. Egyiket sem szándékosan csináltam, már ha ezt lehet így mondani Mira esetében. Nem akartam őt bántani, eljutottunk hosszú, kínkeservesen távol töltött hetek, hónapok után arra a szintre, hogy szándékosan már nem bántanánk egymást, és épp eléggé gyűlölöm magam amiatt, ami történt, hogy végső kétségbeesésében ismét Niallhöz menekült, ahogy már megtette máskor is, ez most mégis más. Ez valami olyan, amit nagyon nehezen fogok jóvá tenni, már ha lesz rá alkalmam, és szeretném is kihasználni. Az elmúlt hónapok alatt a kapcsolatom ezzel a lánnyal 360 fokos fordulatot vett, és ahelyett, hogy minden kimondott szaváért hátba döfném, már inkább elfojtom a felesleges szavait a saját számmal, és a pulzusom már nem a bosszúságtól szökik fel a közelében, hanem egyáltalán a közelségétől. Nem akarom elveszíteni, és nem is azzal van a baj, hogy ő várja az én gyerekemet, hanem azzal, hogy most várja, most, amikor még a legkevésbé sem vagyok felkészülve rá.
Abból, hogy az ajtó majd' beszakad már tudom ki jött hozzám látogatóba, és teljesen megértem azt, amit érezhet, mégis elönt a pulykaméreg amikor Niall dühtől reszketve beront és taszít egyet rajtam.
- Mégis mi a francot csináltál?! - üvölti, s a szemeim egy pillanatra tágra nyílnak. Hosszú évek óta ismerjük, testvérekként szeretjük egymást, és a testvérek szoktak veszekedni, de Niall soha, senkivel nem emelte még fel a hangját. - A rohadt életbe, Payne, gyorsan találj ki valamit, hogy ne verjem be az arcod!
Még levegőt se veszek, nemhogy belekezdjek bármibe amit mondanék, amikor újra elüvölti magát, erősen meglök és szinte az arcomba mászik.
- Hogy voltál képes azt mondani neki, hogy nem akarod a gyereket? Rohadj meg, ha hozzám idejönne valaki, akivel csak egyetlen éjszakát voltam együtt, és közölné, hogy gyereket vár tőlem, én akkor se küldeném el, neked meg a barátnődről van szó! Te nem láttad, hogy sírt, Liam! Remegett, érted? Rázta a zokogás és rohadtul nem tudtam mivel megvigasztalni!
- Sajnálom - nyögöm halkan, és valamilyen szempontból nagyon nagy szerencsém, hogy időben becsukom a szám, mert azután hogy kimondom már csak a fájdalmat érzem, és az állkapocs csontommal keményen találkoznak Niall ujjpercei. Azonnal elrántja a kezét és rázni kezdi, míg én csak döbbenten pislogva dörzsölöm meg a fájó területet, de nem mondok semmit, mert tudom, hogy megérdemeltem.
- Ha nem lennél a haverom, ennél sokkal, de sokkal többet kapnál - sziszegi fenyegetően, ki-be nyitogatja recsegő ujjait. - Már az első alkalom után, hogy sírni láttam miattad Mirát.
Képtelen vagyok bármit is mondani, a szemei szikrákat hányva végigkövetik ahogy visszamegyek a kanapéhoz és leülök. Megértem őt, de ő nem ért semmit, az ő szempontjából teljes mértékben megérdemeltem az ütését és azt is, hogy ordítozik, de valaki megérthetne engem is, vagy legalább meghallgathatna mondjuk. Csak az a baj, hogy magam sem tudom mit kellene mondanom.
- Végeztél? - nézek rá, fél szemöldököm megemelkedik, és ezt látva újra összeszűkülnek a szemei.
- Akármit is akarsz, akármit csinálsz, Mira nem fog ártani annak a gyereknek, függetlenül attól, hogy te nem akarod hogy megszülessen!
- Nem is gondoltam rá, hogy elvetesse! - üvöltök fel, tenyereim a combomnak feszítve akaratlanul is felpattanok. - Elhallgatnál már végre, amikor rohadtul semmiről nem tudsz?!
- Pont eleget tudok ahhoz, hogy akár most azonnal felrúgjalak a Holdig! És tudod, csak azért nem teszem, mert Mira nem akarta, hogy idejöjjek, és nem is tudja hogy itt vagyok! Rohadt nagy fájdalmat okoztál neki, és még így is téged védene, mert nem akarja, hogy majd ha megszületik a gyerek mindenki téged bántson, mert neked nem kellenek!
Fizikailag érzem, hogy a düh miatt forró lesz a fejem, lépek egyet felé, és ő is felém, a jobb kezem akaratlanul is ökölbe szorul, de mielőtt egymásnak ugranánk egy döbbent köhécselés ránt vissza minket a valóságba.
- Mondjátok, hogy valami filmszerepet ajánlottak fel nektek, és arra gyakoroltok - pislog nagyokat Louis.
- Mi van veletek?
- Mondd el neki, Liam, mondd el, hogy teherbe ejtetted a barátnőd, és nem kell a gyerek! - üvölti cinikus képet vágva.
- Mi van? -kapkodja a tekintetét köztünk Lou.
- Akkor most nagyon figyelj ide, Horan - lépek közelebb, kihívóan, összeszorított szájjal néz fel rám. - Rohadtul semmi közöd a döntéseimhez, érted? Lehet azt hiszed, hogy van, mert te vagy a szent és sérthetetlen, csodálatos Niall barát a szemében, de a kapcsolatomba nem szólhatsz bele még akkor sem!
- Mi a fenéről beszéltek? - vágódik közénk Louis, automatikusan hátrálunk egy lépést, de a válla fölött haragosan bámuljuk egymást.
- Arról, hogy Liam visszamehetne egy évre a farmra, mert nem tért eléggé észhez! - vágja rá dühösen, majd elviharzik Lou mellett, szándékosan vállon taszít, de mielőtt elkaphatnám Louis  és hátrahúz. Niall az ajtóhoz trappol, s miután kiviharzik bevágja maga mögött. Szitkozódva nézek utána, a kezem még mindig ökölbe szorul, lerázom magamról Louist és lehuppanok a kanapéra.
- Mi a francról beszélt Niall? - foglalja el az egyik fotelt Lou. Beletúrok a hajamba, valahogy nincs kedvem vele is összeveszni, és nem is tudom hogyan mondhatnám el. Néhány másodpercig a homlokomat támasztva ülök, próbálom összeszedni a gondolataimat, majd egyszerűen leejtem a kezeim.
- Mira terhes - sóhajtom, s hirtelen szörnyen fáradtnak érzem magam, bár ez nem túl alaptalan, mert egy szemhunyásnyit sem aludtam. - Mira terhes, amit az éjszaka közepén közölt velem. Én meg... nem tudom, megijedtem, Louis, rohadtul nem állok készen arra, hogy apa legyek, és nem tudom mit csináljak most. Megmondtam, hogy nem akarom, mire kiakadt, megkértem, hogy menjen el, úgy gondoltam, hogy egy másik szobába, csak hagyjon egyedül egy kicsit, de elviharzott, és reggel vettem észre, hogy nincs itt. Most meg iderontott Niall, a fejemhez vágta, hogy rohadék vagyok, meg... - elcsuklik a hangom, a kezembe ejtem a fejem és mély levegőt veszek. - Fogalmam sincs mit csináljak.
- Hogy mi? - pislog nagyokat döbbenten. - Mira... ő akarja?
Bólintok, ez a legelképesztőbb az egészben, ő akarja, és én nem, a legtöbben talán pont fordítva hinnék ezt.
- Nem arról van szó, hogy én nem akarom, nem akarnám egyszer, csak... Annyi mindent elbasztam már, nem tudom, mennyire lennék jó apukája egy gyereknek. Mi van, ha bekattanok valamitől, és megint elkezdek piálni, meg belekeverem magam minden szarba? Nem akarom, hogy...
- Az egész rajtad múlik, Liam, te döntenéd el, hogy mit választasz, azt az életet, vagy azt, hogy együtt vagy velük. Ha Mira akarja, akkor hidd el, hogy semmi, és senki nem befolyásolhatja, az a kisbaba megszületik, és ha ő feladna a gyereketekért mindent, akkor neked is tudnod kellene, hogy mi a helyes.
Aprót bólintok, képes vagyok felfogni azt amit mond, és tudom is, hogy így van, de mégis...
- Mit keresel itt? - dörzsölöm meg az arcom.
- Hát... Tulajdonképpen Harry szólt, hogy balhé van, Niall nagyon dühös rád, és mivel én vagyok legközelebb megkért, hogy nézzek be. Úgy látom, jól is tettem. Haver, ne nagyon csináljátok ezt, nem akarok balhét a bandában, legfőképp nem Mira miatt.
- Mirának a bandához semmi köze, egyedül hozzám van!
- Tényleg? Akkor miért van Harrynél, és Niall miért balhézik veled miatta? Nem csak hozzád van köze, mert lehet hogy a te barátnőd, de hozzánk is kötődik, leginkább Niallhöz, és mivel Mira a gyengébb, ezért jogos, hogy ebben mellette áll. Nem akarom, hogy ennek az egésznek befolyása legyen ránk.
- Jó, nem lesz - dörzsölgetem a szemem.
- Gyorsan találd ki, hogy mit akarsz, most még van esélyed rá, hogy egy bocsánatkéréssel rendbe hozod amit elszúrtál, de Mirát ismerve, ha most otthagyod őt és azt mondod, hogy nem kell a gyerek, de évek múlva megkeresed, akkor két lábbal fog kirúgni.

~ Mira Hemmings ~

Niall mellett ébredek, vagy jobban mondva Niallben, csak a mellkasából áradó meleget, a póló anyagának puhaságát, és az illatát érzem, olyan közel van hozzám, hogy szőke haja az arcom simogatja. Összegömbölyödve pihenek, hallgatom a légzését, majd kinyújtom az egyik kezem és átölelem. Soha nem volt még ilyen nagy szükségem bárkire is, mint most rá, vagy más szempontból Liamre lenne. Végigsimít a hajamon, amiből sejtem, hogy ébren van, de nem mozdulok, jó így nekem, bár megállhatna itt az idő. Tincseim egy ujjára tekergeti, gyengéden simogatja a fejem, és egyszerűen csak velem van, amiért nem tudok elég hálás lenni.
Lassan elhúzódok, a gerincem ropogva tiltakozik a mozgás ellen, vagy talán inkább kiáltozik érte, de azon kívül, hogy a fejem a párnára ejtem és lustán pislogok egyet Niallre, mást nem teszek.
- Szia - simít végig a szemem alatt. Hiába aludtam át az egész napot, mégis szörnyen kimerültnek érzem magam. - Hogy érzed magad?
- Rettenetesen - nyöszörgöm rekedten, felemelem a takarót és az orromig húzom.
- Enned kellene, csak reggel etted azt a pár falatot.
Aprót bólintok, a legkevésbé sem vagyok éhes, és hajlamos vagyok napokig nem enni, ha valami rossz történik velem, de itt most nem rólam van szó.
- Mi lenne, ha kimozdulnánk, és elmennénk valahova enni?
- Szörnyen érzem magam, és valószínűleg úgy is nézek ki - elsimít egy tincset az arcomból, kék szemeivel fürkészve ingatja a fejét. - Nem hinném, hogy jó ötlet lenne így az utcára mennem.
- Akkor menjünk le, és csináljunk valamit együtt - nógat.
- Mindjárt - sóhajtok, s közelebb húzódok hozzá. A fejem a mellkasára borul, hosszú puszit ad a homlokomra és türelmesen ölel.
- Luke többször is hívott, rezgett a telefonod.
- Majd visszahívom - motyogom halkan. Nincs kedvem neki is elmondani, sírni, és feldühíteni. Annyira szereti egymást a két banda, nem akarom én elrontani ezt.
A hasam Niall hasához simul, lefelé nézek és óvatosan megérintem, mire jobb keze megjelenik az enyém mellett.
- Szabad? - kérdezi óvatosan a pólót gyűrögetve. A hátamra gördülök és én magam húzom fel, a szívembe az elkeseredettség és hatalmas csalódás mellett egy kis büszkeség is költözik. Ha nem fog mellettem állni senki, akkor is erős maradok majd, mert ez az aprócska ember a hasamban az enyém, és azt akarom, hogy egyszer büszke legyen rá, hogy én vagyok az anyukája.
De abban a pillanatban, amikor Niall óvatosan a gömbölyödő területre simítja a kezét tudom, hogy nem fogok egyedül maradni.
- Mekkora lehet? - néz rám csillogó szemekkel. - 10 hetes vagy, de még olyan kicsi a hasad, ez normális?
- Valamikor vékony voltam, kicsi a csípőm, de lassan szélesedik majd, ha nagyobb lesz a pici, csak most még elég neki ez is. Körülbelül olyan, mint egy babszem - mutatom az ujjaimmal - az első vizsgálaton csak 2-3 milliméter volt, szóval így is rohamosan nő.
- Olyan hihetetlen - pislog nagyokat a hasamat simogatva - anya leszel. Nehéz elképzelnem, hogy a saját kisbabádat pelenkázod, eteted, meg minden ilyesmi.
- Nekem is furcsa, de Niall... annyira szeretem már most, és annyira szeretném mindazt, amit már megálmodtam Liammel - elcsuklik a hangom, dühösen szorítom össze a fogaim és lenyelem a könnyeimet, megálmodok majd valamit Liam nélkül, és az is csodálatos lesz.
- Minden rendben lesz - motyogja, ujjai apró mozdulatokkal simogatják a hasam. - Te leszel a legjobb anyuka, és ha az apjának nem kell, hát majd én leszek az apukája, nem érdekel mit mond ez a vadbarom - jelenti ki dacosan, majd lehajtja a fejét és ajkait a hasamhoz érinti.
Kipislogom a könnyeim, ő mondja és teszi meg azt, amit Liamtől vártam volna. Végigsimítok a tarkóján, felkúszik hozzám és szorosan a karjaiba zár.
- Mi van Florával? - szipogom.
- Semmi - vonja meg a vállát. - Egyszer nem figyeltem rád miatta Mack, bár nem tudtam, hogy te hívsz, de többet ilyen nem lesz. Még nem hívom a barátnőmnek, de ha nem fogadja el, hogy mellettetek akarok lenni, akkor ne is legyen az.
Hallgatok, csak a szoruló ölelésemmel jelzem a hálámat, és percekig újra csendbe burkolózunk.
- Gyere, annak a kis maszatnak nagyobbra kell nőnie - mosolyog rám, a becézésre elmosolyodok, még nem mondtam neki, hogy magamban maszatként emlegetem a kisbabám.
Felkászálódok, a kezét szorongatva mászok le a lépcsőn, a nappaliból Harry siet elém és meleg ölelésben részesít.
- Kipihented magad? - kérdezi, mire aprót bólintok.
- Csinálunk valami kaját, jó? Aztán azt hiszem, éjszakára átmegyünk Mirával hozzám - vesz a szárnyai alá Niall.
- Jó, persze, de maradhattok itt is - bólogat hevesen, zöld szemeiben akaratlanul is ott csillog az irántam érzett sajnálat. Nem akarom, hogy bárki is sajnáljon, vége lesz ennek, holnapra összeszedem magam, mert folytatnom kell az életemet, senki nem tudhat erről.
- Mi van Florával? Nálad van, de te itt voltál egész nap - pislogok nagyokat.
- Hazament - mondja szűkszavúan - mondtam neki, hogy mi van, és hogy veled akarok lenni, mindketten úgy láttuk, hogy jobb ha megy, holnap amúgy is indulna.
Apró bólintok, azért bűntudatom van, mert keresztbe húztam Niall terveit, de akármilyen kedves lány is Flora, azt nem bánom, hogy ő elment. Eddig is ragaszkodtam Niallhöz, most pedig legszívesebben kisajátítanám.
- Gyere - húz magával a konyhába, és leültet egy székre - csináljunk rántottát, sok zöldséggel meg hússal. Felvágod őket? - rak ki elém néhány paradicsomot, aprót bólintok, s amikor egy kést helyez elém a pillantásom megakad bal kezének bütykein. A természetes színükkel ellentétben most kékeszöld színben pompáznak, megszegte az ígéretét. Nem szólok, csak elveszek egy paradicsomot, és az elém helyezett késsel lassan karikákra vágom, majd azokat is szétcincálom, mígnem az egész asztal úszik a paradicsomlében. Nem veszem észre, hogy egyre vadabbul vagdalom a szeleteket, és az egészen kicsiket és pépesre szedtem, mígnem egy kéz finoman elveszi tőlem a kést, lehuppan mellém Harry, és szó nélkül elvesz egy másik paradicsomot.
- Ne haragudj - motyogom az asztalra célozva, fél kezemmel megtörlöm nedves arcomat és lesütöm a szemeim.
- Minden oké lesz, ugye tudod? - néz rám nagy szemekkel, Niall bacont vág kis darabokra és sajtot reszel, tudom hogy hall minket, mégis úgy tesz mintha ez nem így lenne. - Nem fogunk egyedül hagyni téged akkor sem, ha ő máshogy dönt,
Nagyot nyelve bólintok, a vállának dőlök és próbálom elrejteni az arcom, hogy ne lássa a leszánkázó kövér könnycseppeket. Leteszi a kést, és maszatos kezének megtörlése után a mellkasára von, csitítva simogatja a hajam és puszit nyom a homlokomra. Magamban eddig is tudtam, hogy nem fognak egyedül hagyni, mert akkor nem foglalkoztak volna ennyit velem, de hangosan kimondva azért mégis valóságosabbnak tűnik.
- Kész vagytok? - fordul felénk Niall, elveszi a felszeletelt zöldségeket, és az előre melegített sütőbe teszi a már megtört, rántottává alakuló tojás közé. Az illatra egyszerre kavarodik fel a gyomrom és kordul meg, a széken gubbasztva várom, hogy kész legyen, majd hárman a pult körül szokatlanul csendben lapátoljuk magunkba az ételt. Nem tudok túl sokat enni, de amíg bírom gyűröm magamba az apró falatokat, mert ez az egész már nem rólam szól, önmagában a testemnek nem ártanának túl sokat a kimaradó étkezések, de a kis maszatomnak ne korogjon a hasa miattam.
- Nem baj, ha átmegyünk hozzám, ugye? - követ Niall az átmeneti szobámba. 
- Nem, persze, nem akarok Harry terhére lenni, és a tiedre sem, csak holnap vigyél el a reptérre -dörzsölgetem az arcom, csapzott hajamat egy kontyba kötöm, és a bőröndömhöz vonszolom magam.
- Veled megyek.
- Nem, nem kell...
- Hagyjuk ezt, Mack, ha valamit nem csinál addig, akkor veled fogok menni - magyarázza ellentmondást nem tűrve. - Megmondtam, hogy veled akarok lenni.
- De neked is dolgoznod kell... - kezdeném, de makacsul rázza a fejét.
- Kibírják, legalább pár napig veled akarok lenni, ne izélj, Mackenzie, ez az én döntésem, megértik majd.
Végigsimít az arcomon, megfogom a kezét és elhúzom, felfelé fordítom, és akármennyire is ellenkezne megérintem a duzzadt, kékülő bütyköket a kezén.
- Kértelek... - csuklik el a hangom.
- Tudom - süti le a tekintetét - de te mit csináltál volna, ha valaki engem bánt meg úgy, ahogy téged Liam? Mira, megállítani se tudtalak volna addig, amíg ki nem téped minden szál haját. Nem ütöttem nagyot, csak...
Tudom, hogy igaza van, és bár haragszom, mégsem annyira, mint megérdemelné. Nem szeretem, ha valaki nem azt teszi amire kérem.
- Lehet, hogy ez csak egy újabb rossz húzás amellett, hogy nem vettem fel neked a telefont, de ezt nem bánom, Mack, mert megérdemelte, és ennél többet is kaphatott volna.
Ujjait az enyémre fonja és a kezemnél fogva húz magához, a fejemet a mellkasára simítom, majd halkan sóhajtva felemelem.
- Senki nem bánthat - motyogja, kék pillantása a tekintetembe fúródik, és az Isten tudja mi üt belénk, amikor lehajol, az arca az enyémhez simul, az orra véletlen megböki az enyém, és én közelebb húzódok. 

34 megjegyzés:

  1. Drága Nessa!
    Nem tudom hogy fogom kibírni jövőhét csütörtökig, már nagyon várom hogy olvashassam a következő részt! Liam megérdemelte azt a pofont Nialltől! Remélem hamar megjön az esze mert ha nem könnyen elveszítheti Mirát! Nagyon aranyosak a fiúk hogy így törődnek Mirával! És a végén...:O most értetlenül bámulom az utolsó mondatot...remélem ez pillanatnyi elmebaj a részükről...egyre több bonyodalom lesz itt már nem lehet kibírni az izgalmakat:D egész végig miközben olvastam azt vártam Liam mikor toppan végre be és térden állva könyörög Mirának hogy bocsásson meg neki de úgy néz ki erre még várnom kell!:/ imádom! Nagyon várom a kövit! ❤❤❤
    Puszi Emese❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Emese!
      Sajnálom a késői választ, már nem igazán aktuálisak ezek, szóval nem nagyon mondanék semmit.
      Köszönöm, örülök hogy tetszik! <3

      Törlés
  2. Drága Nessa!!!
    Neeeeeee kérlek neeeee csókolják meg egymást. Mira Liamat szereti akár mekkora tapló is volt, Niall meg a legjobb barátja.:((( Úgy látom ezen a héten is az idegössze omlás szélén leszek mert mostanába szokásoddá vált hogy ...-tal fejezetbe a részt Én meg meghalok a kíváncsiságtól.
    Ez a rész is nagyo jó lett. Imádom. Nagyon-nagyon-nagyon (és még pár nagyon) várom a következő részt.<3<3:):)
    Berta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Berta!
      Már szintén nem aktuális ez, mert már tudod, hogy nem csókolták meg egymást. :D
      Szeretem ...-tal befejezni, az egyik kedvencem az írásban. :D
      Köszönöm! <3

      Törlés
  3. Drága Nessa!
    Az előző kommentem után, most megpróbálom összeszedni a gondolataim, de hát nem igazán könnyíted meg.
    Az első dolgom a rész után az volt, hogy egy párnába temetett fejjel ismételgettem, hogy "nem,nem". De akkor az elejéről. Így, hogy volt szó arról, hogy, hogyan éli meg ezt az egészet Liam, jobban megértem, de még mindig nagy baromság volt amit csinált. Végül a dühös ír manó, Mira kérése ellenére, mégis elpatogott hozzá és behúzott a csávókámnak. Tudom, tudom nem volt szép amit Liam csinált, de mostmár kezdem sajnálni. Persze attól függetlenül Mirának van igaza és az előző rész végén még én is szívesen megtettem volna Niall helyett, de akkor is imádom és remélem megjön az esze. Van egy olyan érzésem, hogy direkt intézted így ezt a részt, hogy kevésbé akarjuk meglincselni Liamet. Ha így volt, ha nem nálam bevált (de akkor se volt szép amit csinált).
    Harry megint csak iszonyatosan aranyos volt, most még jobban kibontakozik és imádom.
    És akkor akit direkt utoljára hagytam... Niall. A bogárka most remélem nem akar ausztrál vizekre evezni. Így vissza olvasgatva a részt, most jóval közvetlenebben viselkedtek egymással. Amikor Mack hasát puszilgatta, már elkezdtem aggódni, hogy mi lesz ebből. És a vége, hát. Cukik barátoknak, de jobb, ha nem lesznek cukibbak és remélem ezt ők is időben realizálják.
    A fiúk mellett most már te is stresszbe tartasz, nagyon várom a következő részt! Imádlak és csodálatos vagy! <3

    -sok mondanivalós lány

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!
      Nekem minden komment tökéletes, az összeszedett és az összeszedetlen is.
      Jaj, ez nagyon aranyos, szívesen megnéztelek volna!
      Igen, direkt volt, mert azért nem olyan rossz ő ám, mint amilyennek sokan hiszik ezek után.
      Köszönöm szépen, én is imádlak! <3 <3

      Törlés
  4. URISTEN,URISTEN,URISTEN,MI EZ A VEEEEEEG?!
    Szia Nessie. :D
    Liam tovabbra is egy barom,Niall meg annyira cukorfalat,nem hiszem el. 😍😍 Mikor Niall mondta,hogyha Liam nem,akkor majd o lesz az apja a babának,hat,ne tudd meg,itt sikitoztam,hogy milyen édes,nem hiszem el. :D Jajj,nagyoooooon. De nem csokolhatjak meg egymast,a vegen meg Niall mellett kot ki Mira,ami nem jo,nagyon nem,o Liam barátnője,ez egy Liam fanfic,akkor Liam mellett kell végeznie.✌ Payne barátunk meg elmehetne es rendbehozhatna amit elcseszett,mert ennek nem lesz jo vege,ha igy folytatja. De a pofont megerdemelte. JAJJ,MI JUTOTT ESZEMBE. #OHNOLIAM :DDD na jo,nem farasztalak tovabb,fantasztikus volt a rész,es mivel nem leszek otthon jövőhéten,igy gozom sincs,hogy fogom elolvasni a reszt,de majd megprobalom valahogy. :D
    *oleleees*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahó! :D
      Annyira nem is barom, naa.
      Olyan aranyos lehettél te is, sajnálom, hogy nem látom az ilyen reakciókat. .D
      Köszönöm szépen! <3 <3

      Törlés
  5. ÚRISTEN, MIT CSINÁLSZ?
    Harry nagyon édes volt, hogy befogadta Mirát, aztán megjelent Niall és megvigasztalták. De arra sosem gondoltam volna, hogy Niall megüti Liamet és ha ez még nem lenne elég sokkoló számomra még a végére is jelenetet rendezel.:DD
    Az előbb olvastam el unalmamban már az Angel utolsó részét, most meg arra kell idejönnöm, hogy a szöszi verekszik?! :DD
    Azt leszámítva, hogy a kispárnámat magamhoz szorítva, érdekes hangokat adok ki az ágyamban, tökéletesen jól vagyok. Várom Liam bocsánatkérését, és bármennyire is furcsa, én az ő pártját fogom.:D
    Jézus, azt sem tudom mit írjak, össze vissza kavarognak a gondolataim. Imádom ezt az egészet!
    Gondolom, nem kell mondanom, hogy várom a csütörtököt!
    Jó nyaralást és érezzétek nagyon jól magatokat Laurával!

    Nonci.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nonci! :D
      Írok, kérlek, semmi különöset.
      Haha, szeretek meglepetéseket okozni.
      Ha ez megnyugtat, a két karakter nem megegyező, Niall, és mindkettő tündéri, de az az Angel Niall, ez meg Mira Niallje.
      Végre valaki, aki Liam mellett áll. :D
      Köszönöm szépen, szörnyen örülök hogy tetszett! <3

      Törlés
  6. Szia!
    Te tényleg ki akarsz csinálni! A múlt héten nem írtam, mert olyan ideges voltam Liam idiótasága miatt, hogy folyamatos káromkodás lett volna a komi, azt meg nem akartam. Gondoltam, majd most nyugodtabb leszek. Hát, ez nem jött össze. A rész maga nagyon jó lett, jó volt kicsit Liam fejébe is belelátni, de tartok tőle, hogy csak a banda miatt megy Mira után. Niall jól tette, hogy behúzott neki, bár adhatott volna még neki párat, megérdemelte volna. Hátha akkor helyre rázódott volna kicsit Liam esze.Kíváncsi leszek Luke reakciójára! A Liam szemszög után azt vártam, hogy mikor jelenik meg Miránál. Hát ez nem jött össze. Remélem Niall-el nem fognak csókolózni, mert az nem lesz oké. Akkor megváltozik a barátságuk. Ezt nem akarod, ugye? Ugye nem? Siess a következővel! Imádtam ezt a részt is, attól függetlenül, hogy folyamatosan húzod az agyam hetek óta!
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :D
      Csak egy picikét. :D
      Én még azt is szívesen olvastam volna. Annyira meglepő, hogy ilyen sokan, ennyi különböző véleménnyel vagytok róla. Nem olyan rossz ám Liam, mint amilyennek most tűnik.
      Köszönöm! <3 <3

      Törlés
  7. Oh Istenem Nessa! Csodálatos! Zseniális! Fantasztikus! Ah, nincs rá szó! Annyira jól írsz, hogy számomra felfoghatatlan! Komolyan el kéne gondolkoznod a könyvíráson! Remelem Liam gyorsan észheztér és remélem addig Niall es Mira nem csinálnak hülyeséget! Ezzel az utolsó mondattal eléggé lesokkoltál és most azon agyalok, hogy en gondolok-e nagy marhaságot vagy az az, aminek látszik. Megijedtem kissé, hogy őszinte legyek. Remelem, nem csinálnak semmi meggondolatlanságot! Na de be is fejezem a szövegelést, megyek lassan aludni. Nagyon várom a folytatást! *.*
    Puszi: Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj drága, nagyon köszönöm! <3 <3 Hihetetlen aranyos tőled, hogy ezt mondod!
      A könyv dolgon nagyon régóta gondolkozok, de ez még a jövő zenéje.

      Törlés
  8. JÉZUSOM! ASDFGHJKL! MIT MŰVELSZ, NESSA! AZ IDEGEIMMEL JÁTSZOL, A PSZICHIÁTRIÁN FOGOK KI KÖTNI.
    Ha így folytatod, számíthatsz rá, hogy továbbra is nagybetűkkel kezdjük a kommenteket. :D
    Na, most, hogy nagyjából megnyugodtam..
    El sem tudod képzelni, mennyire megörültem, mikor megláttam, hogy csütörtök van, egyből írtam is be az url címet a Google-be - nem tudom, mennyire nézel hülyének, ha azt mondom, fejből tudom -, és már olvastam is.
    Miközben olvastam a részt, végig azt hajtogattam magamban, hogy Niall és Mira közt ilyesmi ne történjen, erre pontosan ez történt. :D
    Harry és Niall, ők az én szívem csücskei ebben az ff-ben... na, meg Liam. Igazából amíg olvastam, nehezemre esett elképzelni, hogy Niallnek van egy ilyen oldala is, annak ellenére, hogy az elmúlt hétben edzettem magam rá. Harrytől nem is számítottam másra, nem szól bele ebbe az egészbe, ő csak szépen, csendben támogatja Mirát.
    Nagyon hálás vagyok, amiért írtál nekünk egy Liam szemszögöt is, éppen erre volt szükségem, hogy tudjam, mi jár a fejében. Neki nem a pici pöttyel van problémája, hanem avval, hogy fél, nem érzi, hogy készen állna az apaságra. Ő csak fél a felelőségtől.
    Nem is választhattál volna jobb személyt Louisnál, aki észhez téríti Liamet. Ő nem akarta "szétszedni", meghallgatta Liamet, és a lehető legjobb tanáccsal látta őt el.
    Már csak Zayn hiányzik. :D

    Nagyon, nagyon várom a következő részt! (Remélem, túl élem jövőhét csütörtökig)

    PS: Akartam még valamit írni, de elfelejtettem. Midegy. Oh, és ne haragudj a helyesírási hibákért ismételten, de megint telefonról vagyok, hajnali háromnegyed négykor semmi kedvem gépről fent lenni.

    Anna .x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Csak nyugodtan!
      Én is tudom ám az url címet, nem nézlek hülyének. :D
      Igazából ez nem Niall személyiségétől függ, egy mérges legjobb barát bármire képes.
      Ez volt a célom, Liam nem olyan rossz ám. :)
      Köszönöm szépen! <3 <3

      Törlés
  9. Drága Nessa!

    Megint nagyon örültem az új résznek.......amit megint fantasztikus lett.Nagyon sajnálom Mirát és hogy ennyit sír,Niall aranyos ,hogy mindenbe segíti őt,és még azt is mondja,hogy majd ő lesz az apukája a kis maszatnak és azt is gondoltam,hogy el fog menni Liamhez és kiosztja.Amúgy én Liamet is megértem fél,hogy elront valamit és jó volt ,hogy elmondja Louisnak legalább tudtok,hogy mi járt a fejében és remélem elmondja Mirának azt amit Louisnak.Harry is aranyos támogatja Mirát és kimarad az egészből.De kérlek Nessa kérlek mondd,hogy nem lesz semmi Niall és Mira közt,kérlek.Mindegy akárhogy
    is fojtatod úgy is lenyűgöző lesz.Várom a új részt de ezt gondolom felesleges leírnom újra hisz ezt te is tudod, és azt is,hogy mi lesz Niall és Mira közt.


    Puszi,ölelés

    Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Kata!
      Nagyon szépen köszönöm! <3 <3
      Végre néhányan Liamet is megértitek, örülök ennek! :)

      Törlés
  10. Nagy klisé lenne ha Niall megcsókolná Mirát erre megjelenne Liam megharagudna és mindenki menne a saját feje utána.... Szóóval letszi ne csináld kérlek ne enged meg ezt a hibát Miranak szépen menjen el Liam mondja el hogy megijedt az apátságtól és kész ! Csajszi en azt szeretnem ha Liam a maszaból -nagyfiú fázisban VÉGIG mellettük lenne és neki is kell mellettük lennie nem Niallnak én bírom mint Mira legjobb barátját pótbatyat de nem mint pasijat ! Észhez kell térniük meg a csók elott !!!! Miranak Liamre van szüksége nem egy másolatra ! Kérlek ne tedd ezt !!!!!! De amúgy meg mindig elképesztően írsz hihetetlen vagy (és meg hihetetlenebb leszel ha nem írod meg azt a csókot ;) ) na de én nem szeretnélek ( ne írd meg a csókot) befolyásolni :D pusza szia :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *maszatból-nagyfiú fázis

      Törlés
    2. Pedig én szeretem a kliséket. :D
      De nem tettem, remélem megnyugodtál egy kicsit, egyelőre... :D
      Köszönöm! <3

      Törlés
  11. Szia Nessa :)
    Hajnalban olvastam végig a részt, írtam is kommentet, de nem tudom mért nincs ott.
    1. Még hány rész lesz kb?
    2. Miért most hagytad abba a végén ezt?
    Többet nem pontozok. Baromi jó lett a rész, ez is legalább annyira tetszett mint az előző :)
    Most a következő hetet mégjobban várom, nagyon kelted a feszültséget az ilyen befejezésekkel, de nagyon jó :3
    Még sok ilyen részt, vagyis hát, amennyi lesz :D
    Réka^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Sajnos erre én sem tudok magyarázatot, borzasztó a blogger rendszere...
      A kérdéseidre a válaszok:
      Nem tudom, hogy hány rész lesz még.
      Mert imádom így abbahagyni a részeket. :D

      Törlés
  12. Draga.
    A sors fintora hogy baratsag nem lehet fiu es lany kozott. Tapasztalatbol mondom.
    Nem szoktam komizni amiert ezer bocsanat, de ez a resz. Ez fantasztikus. Mindenki azt mondja ne csokoljak meg egymast, en azt mondom igenis tegyek meg mert jobb egy sztori bonyodalmakkal mint anelkul. Ez a hitvallasom.
    Mindegy is. A te szived joga eldonteni hogy kinyirod e az olvasoid vagy sem. Justajoke.
    Nagyon varom a kovetkezot.
    Pussz Barbee xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!
      Azért ez nem minden esetben igaz, azt hiszem.
      Semmi gond, örülök, hogy most írtál! A barátnőm hihetetlenül örült annak, hogy te így gondolod, mert rajta kívül senki más nem volt így ezzel. :D
      Köszönöm! <3

      Törlés
  13. Drága Nessa!

    NEEEEE!!!! Ne tedd kérlek, ne hagyd hogy megcsókolja, az senkinek se lenne jó, se nekik se nekünk az olvasóidnak..
    Bármennyire is egy bunkó paraszt volt Liam, még mindig hozzá tartozik Mira és senki máshoz.. Igen megérdemelte azt a pofont amit kapott, de azt már nem hogy Niall úgymond hátbavágja, mert amit nagyon remélek hogy egy pillanatnyi botlás a részéről és nem táplál gyengéd érzelmeket Mira iránt, mert akkor nagy balhé lesz úgy érzem..
    Harry nagyon édes :3
    Nem is tudok mit írni még, teljesen lesokkoltál..KÉRLEK, KÉRLEK, KÉRLEK NE HAGYD A CSÓKOOOOOT!!!!!!!!
    Nagyon várom a következő részt, nem is tudod mennyire!!😊
    Puszi :*
    XoXo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dóri! :)
      Haha, nem is mondtam soha egy szóval se, hogy csak jót akarok nekik. :D
      Remélem megnyugodtál, miután elolvastad a következő részt. :)

      Törlés
  14. Nessa!

    Csak ma jutottam el odáig, hogy tudjak valami értelmeset írni. Csütörtök hajnalban felriadtam, és rögtön az volt az első, hogy felléptem ide, és olvastam. Hiába olvastam el kismilliószor újara és újra akkor sem untam meg. Ezt a rész is a kedvencemmé vált.
    Miért?
    Első gondolat: Csak sikerüljön Mirának megállítani Niall-t, és igen sikerült, legalábbis azt hittem. Olyan nehéz Niall-t elképzelni, hogy bárkit is bántson, főleg az egyik legjobb barátját, de aztán mégis. Most lehet, hogy meg fogsz haragudni, de Liam megérdemelte, amit kapott.
    Niall, nagyon aranyos volt, ebben a részben, ahogy ígéri Mirának, hogy számíthat rá, és a picire meg vigyázni fog.
    Nagyon jó volt olvasni Liam szemszöget is. Érthető, hogy fél, de akkor is bánhatott volna, egy kicsivel jobban Mirával. Hihetetlen, hogy összejöttek, és most van az első komoly veszekedésük. Szerintem a farm óta nem veszekedtek. Emlékszek az elején utálták egymást, és most meg odáig vannak egymásért. Azt, hittem, ez egy tökéletes kapcsolat lesz, ahol nem lesz veszekedés, és mindig támogassák egymást. De tévedtem. (Milyen meglepő) Szerencséje van, hogy kezd egy kicsit észhez térni. Van egy olyan érzésem, hogy Liam is azért akarja a babát, ha már gondolt arra, hogy ne vetesse el. Louis is megtudta, már csak Zayn van hátra. Remélem, neki ketten mondják el.
    Harry az csak Harry. Nagyon rendes volt tőle, hogy szólt Lou-nak, hogy balhé van.
    Niall nagyon cuki volt, amikor kérdezgetett a babáról. Wááá, Niall Mirával akar menni. És a vége, valami fenomenálisan jó lett. (Sikerült felkeltenem a családot, egy jó hangos: "Most mi van? Ugye nem?" felkiáltással) Az állam koppant a padlón. Abból ugye most nem csók lesz?
    Sikerült magad után hagyni megint rengeteg kérdést.
    Nagyon várom a következő részt.

    Mónika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mónika!
      Örülök, hogy a kedvencednek nevezed ezt a részt. <3
      Nem haragszom meg, azért kapta, mert megérdemelte, de azért Liam még mindig a jófiúk csapatában játszik.
      Voltak veszekedéseik, ha visszaolvasol kicsit, előfordultak miután visszajöttek a farmról, és Liam féltékeny volt Niallre, aztán Ashton miatt is vitatkoztak, de persze ez más.
      Köszönöm szépen, a kérdéseidre pedig remélhetőleg megadom majd a választ.

      Törlés
  15. Szia ma találtam rá erre a bologra és már mind az 58 részt kivégeztem egyszerüen💙 imádom ahogy írsz soha ne hagyd abba .....hamar hozd a kövit 😻

    VálaszTörlés
  16. MI VAAN?
    Szioo, Ness!
    Ohh.. igazán sajnálom hogy csak most írok, dee.. nem szántam eddig rá magam. Még mindig gyomorgörcsel gondolok vissza a részre, pedig már nem is nagyon emlékszem mi volt benne.
    Sajnálom, de ez nem fog a kedvenc részemmé válni, nekem túl nyomott lett a hangulata. Pedig már olvastam nyomottab hangvételű könyveket is, de ez valahogy mégis jobban meghatott.
    Remélem hamar kibékíted az álompárt..- ide még kéne írnom valamit, de nem tudok mit írni ami nem közhelyes. :D Mert az eddigi része a kommentemnek is úszott benne.
    Pofon vágom Niallt. Hijába (nem toom hogy kell írni :D) ő a cuki ír manó. Na meg Mirát is, amiért ezt csinálják. Szerintem ez nem tetszett benne. Mert igen is, Mira Liamé! És nehogy már tönkre tegyék a barátságukat egy meggondolatlan döntés miatt! :(
    Tudom, nagyon szívügyemre vettem (vannak furcsa szólásaim, na!) ezt az egészet, de én mindig bele élem magam abba amit olvasok, ha az tetszik.
    Nem is tudok hirtelen mit mondani. Nagyon szeretem ezt a blogot, és nem érdekel milyen nyálas, cifra befejezés lesz, akkor is legy Happy And!
    Gondolom hamarosan -nagy sajnálatomra -, a történet véget ér. Az érdekelne, hogy még hány rész lesz az Epilógusig? Utána lesz másik blog? Vagy második évad?
    Mégegyszer bocsi a szilvalétől csöpögő kritikámat - vagy olyasmit -, és remélem hamar hozod a részt! :)
    PUSSZANTÁS: Lilla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Semmi gond, előfordul az ilyen. :)
      Kijavítalak, ha nem gond, mert az "hiába".
      Én csak örülök annak, hogy beleéled magad a történetbe, igyekszem úgy írni, hogy ez lehetséges legyen.
      Köszönöm szépen! <3 <3

      Törlés