2015. március 26., csütörtök

Sziasztok!
Sajnálom, a múlthéthez hasonlóan ma sem lesz rész, és azt hiszem, ez egy ideig így marad. Szünetet kérek, egy ideje már akarom ezt, mert nem megy az írás, nagyon sokat szenvedek a részekkel. Egészen tegnap délutánig úgy voltam vele, hogy ha semmit nem alszok akkor is megírom a részt, de végül valami másért nem aludtam egyetlen teljes órát sem. Sajnálom, nem megy, de ígérem, befejezem a blogot, csak néhány napot kérek, legkésőbb a tavaszi szünet után itt leszek a folytatással, s talán sikerül majd előre megírnom néhányt részt. Ne haragudjatok, néha már ott tartok, hogy utálok leülni és írni, mert órákon át csak szenvedek, de eddig mindig kihoztam magamból amit tudtam. Most pedig... nem megy, tényleg, a lelkem most nem képes rá, hogy róluk írjon...  Mindenkinek jobb, ha most kicsit elzárkózom, sajnálom minden rossz megmozdulásom az utóbbi időben, sajnálom, ha esetleg bárkit is megbántottam, célzok itt a kiakadásaimra, arra, hogy mindig csak hisztizni tudok, és bunkón viselkedek. Sajnálom, hogy most egy kicsit feladom, de nem megy már, most nem.

5 megjegyzés:

  1. Kedves Nessa!
    Addig szünetelhetsz ameddig neked jól esik! Hiszen én/mi tudunk várni! Elhiszem, hogy nagyon magad alatt vagy hiszen olvasom az ask-od, plusz még én is átélem ezt a sajnálatos dolgot. Nekem sem megy az írás, mert akármikor csak arra gondolok, hogy mi történt a sírás fojtogat.
    Majd idővel átlendülsz ezen is és itt leszel nekünk újult erővel!
    Nem dől össze a világ ha nem hozod a részeket csütörtökről csütörtökre, hiszen te is ember vagy és te is kimerülhetsz, úgy mint mások.
    Mindig tedd azt amit a legjobbnak látsz!
    És kitartást! xx

    VálaszTörlés
  2. Szia Nessa :)
    Pihenj sokat és, aludj :D
    Most nem tudok sok dolgot mondani, nem ömlenek belőlem a szavak, szóval csak annyit szeretnék, hogy ha majd mindent elrendeztél magad körül, akkor nagyon várom a következő részt <3
    Szia :)

    VálaszTörlés
  3. Drága Nessa!
    Ha úgy érzed, hogy egy kicsit szüneteltetni kell az írást, akkor tedd úgy. Majd ha, úgy érzed, akkor térsz vissza. Neked is van magánéleted. Nem kell minden idődet az írással tölteni. Várni fogom a következő részt.
    Kitartást. (Te vagy az egyik legnagyobb rajongó akit "ismerek") ♥
    Mónika

    VálaszTörlés
  4. Drága Nessa! :)
    Megértem, hogy pihenésre van szükséged..Pihenj sokat, amennyi jót tesz :) Mi nem megyünk sehova :) Nagyon várom a következő részt :D Már előre tudom hogy fantasztikus részt fogsz hozni ^^
    XoXo

    VálaszTörlés
  5. Drága Nessa!
    Érthető a helyzet!Pihenj sokat!Ha majd úgy érzed,hogy van kedved,időd (stb.)folytatni,mi várni fogjuk! :) <3 Vigyázz magadra! :)

    VálaszTörlés