2014. május 29., csütörtök

3.rész Könyörtelen őszinteség

Sziasztok!
Ez az utolsó teljes hetem az iskolában, jövőhéten ilyenkor már úton leszünk a repülőtér felé. :) El sem hiszem, hogy 1 hét múlva ilyenkor talán már elköszöntem tőletek, mindenesetre ez a hét eléggé nehéz nekem. Őszintén szólva rettenetesen vagyok, elfáradtam és hisztis vagyok, sokszor bunkó. Na, de ez nem tartozik ide. Remélem, tetszeni fog az új rész! 
Nessa. xx

U.i: Nem kérek véleményt arról a bizonyos videóról, és ne is kérdezzetek róla! Megköszönöm. 

~Mira Hemmings~

Duzzogok, aminek a hasam issza meg a levét, ugyanis egy falatot sem vagyok hajlandó enni. Ha lehet mondani tegnap este megismerkedtem a a családdal, akiké ez az egész kóceráj, és Istenemre mondom, én tényleg megpróbáltam kedves lenni. Nem ment. Viszont megtudtam néhány dolgot. A kis izmos, akinek a kutyája megtámadott Stephen, neki van egy valószínűleg nála értelmesebb nővére, aki elköltözött New Yorkba, az ő szobájában csövezek most én. A családfő Thomas Wood, első látásra viszonylag kedvesnek tűnt, a szeme se rebbent a lekezelő stílusomra és viszonylag jól kezelte Louis káromkodásrohamait is. Elintézte egy "Ebben a házban nem beszélünk így!" figyelmeztetéssel, ami valószínűleg senkit nem hatott meg, főleg nem a kifejezetten idegesítő Louis-t. A legmeglepőbb felfedezésem az volt, amikor megismerkedtem a kissé alacsony, ámde feltűnően szép Mrs. Wooddal, elgondolkodtatott, hogy egy hozzáhasonló nő mit keres egy ilyen helyen.
A telefonom ébreszt, néhány másodperc alatt eljut a tudatomig, hogy ez nem egy kényelmes szállodai ágy, sem a Sydney-i lakásom hálószobájának szaténágyneműje, Ashton nem fekszik mellettem, és ez nem is a gyerekszobám.
- Mi van?
- Jó reggelt, Napfény! - vihog Luke a fülembe.
- Itt akár be is fejezhetjük ezt a beszélgetést, pelenkás!
- Ha én pelenkás vagyok, te is az vagy, Mira! - imádom őt a kemény 3 perces korkülönbséggel szívatni, de hát akkor is én vagyok az idősebb.
- Azt akarom, hogy vigyél el innen!
- Akarni én is sok mindent akarok - válaszol, lelki szemeim előtt megjelenik az ő kaján, gúnyos vigyora, amit sokszor nagyon szívesen letörölnék az arcáról. - Meg kellene már tanulnod, Mira, hogy követelőzéssel nem érsz el semmit, főleg nem nálam.
- Oh, tényleg? - mosolyodok el gúnyosan. - Nekem nem úgy tűnt eddig.
- Igen, lehet, hogy a menedzsered meg a kiadód kinyalja azt a kerek segged, de én még mindig nem a csicskád vagyok, akinek parancsolgathatsz! Mira, csak azt akarom, hogy végre olyan legyél megint, mint régen. Kapcsolódj ki, gondolkozz, írj dalokat, ne duzzogj és ne haragudj, nem azért vagy ott, hogy szívassalak.
- Hanem?
- Vissza szeretném kapni a testvérem, akit valahol félúton egy koncertre elvesztettem. Akkor, amikor majd úgy látom, hogy te és a srácok is újra megtaláljátok önmagatokat, érted fogok menni. Az egész rajtad múlik.
- Nagyon utállak!
Felsóhajt, hallom az elkeseredést a hangjában, amikor újra megszólal. Luke nem szokott szomorú lenni...
- Pont azt akartam mondani, hogy pár napon belül biztos hiányolni fogom a nyafogásod, de valójában lehet, jobb is, hogy nem kell elviselnem téged a nap 24 órájában! - hallom, ahogy a vonal másik végén nagyot nyel, olyan mintha nem is telefonálnánk, magam előtt látom az öcsém minden mozdulatát, ahogyan azt is, hogy ebben a pillanatban sértődötten vonja össze a szemöldökét. - Komolyan nem tudom, miért pont velem csinálod ezt, Mira, de legyen, csak azért nem adom vissza ezt neked, mert lány vagy, és mert veled ellentétben én szeretlek! - a hangja fokozatosan válik egyre dühösebbé, majd már nem hallok mást, csak az egyenletes búgást, mely jelzi azt számomra, hogy a testvérem nem kér többet belőlem.
- Hisztis - morgom, majd erőt veszek magamon és kimászok az idegen ágyból. Ez a kis reggeli veszekedés tesz róla, hogy még véletlenül se induljon jól a napom. Előhalászom a bőröndömből a fésűm és gondosan fésülködök egy ideig, majd úgy döntök, nem kínzom tovább magam és letuszkolok néhány falat kenyeret a torkomon.
- Jó reggelt, Cica! - hallok a hátam mögül egy ismerősen cinikus hangot, de nem, a becézés nem annak az illetőnek a szájából jön, akit remélek. Megpördülök, Liam szórakozottan mér végig, a szája cinikus vigyorra húzódik. - Cuki pizsi- csípi az ujjai közé a pólóm, ösztönösen csapok a kezére és ugrok hátrébb - látom, ma is morcos vagy.
- Látom, ma is seggfej vagy!
- Na! - felháborodott arccal kap a szívéhez, mintha bármiféle új információt osztanék meg vele. - Most miért? Nem is mondtam semmi rosszat!
- Tegnap megmondtam, hogy ne hívj így! - a hangom felemelem, nem tudom miért érzek ilyesféle gyűlöletet iránta, de nem tudom kontroll alatt tartani ezt az érzést. Egyszerűen csak irritál az önteltsége, hogy máris becéz, ráadásul pont úgy, ahogyan korábban Ashton is hívott.
- Miért? - vonja fel a szemöldökét, vonásai megkeményednek, viszont a szemei szórakozottan csillognak, miközben végigméri a lábaim. - Nem tetszik?
- Nem hívhatsz így! - lépek hozzá közelebb, körülbelül fél fejjel magasabb nálam, de én makacsul a szemébe nézek és fenyegetően megbököm a mellkasát.
- Te pedig nem mondhatod meg nekem, hogy mit csináljak - mosolyog gúnyosan, és előrehajol, az orromat felhúzva hátrálok tőle de elkapja a derekam és nevetve húz közelebb magához - egyelőre nem vagy olyan helyzetben.
- Te sem vagy olyan helyzetben, hogy becézgess engem - úgy döntök, felveszem vele a versenyt, így hát felbiccentem a fejem és a lehető legközelebb hajolok hozzá. - Főleg nem olyanban, hogy még fogdoss is!
- Hajolj csak még egy kicsit közelebb - vonja össze a szemöldökét. - ha jól érzem, elfelejtettél valamit felvenni.
Mielőtt elugranék a térdem ösztönösen emelkedik fel, de Liam túl gyors és elkapja a lábam, mielőtt rásegítenék, hogy ne legyenek gyerekei.
- Ezt még gyakorolnod kell, Cicám!
Félrelöki a lábam, de a táncpróbáknak köszönhetően ahelyett, hogy megismerkednék a padlóval terpeszben megállok előtte, a fejemet makacsul emelem fel, a pillantásomba belesűrítek mindent, amit ez iránt a srác iránt érzek.
- Elviselhetetlen vagy!
- Köszönöm, te adsz hozzá ihletet - vigyorodik el, majd egyszerűen sarkon fordul és elhordja magát. A számat szorosan összeszorítva caplatok vissza a "szobámba" és túrom fel a bőröndöm, Liam Payne nagyon meg fogja bánni, hogy velem szórakozik!
becsapom magam mögött az ajtót és kirángatok néhány ruhadarabot a bőröndömből. Magamban még mindig csúnyákat motyogva lépek be a konyhába, ahonnan tojás és sülő baconszalonna illat áramlik kifelé, emlékeztet arra az illatra, amely minden vasárnap reggel fogadott, amikor sikerült elég erőt összegyűjtenem ahhoz, hogy kimásszak az ágyamból. Luke akkor már az asztalnál ült és anyu a 4. tojást csúsztatta a haspók testvérem elé, visszavágytam abba az időbe 14-15 éves korom között. 15 éves koromig az öcsém a garázsban játszott a hülye haverjaival, én pedig csak kedvtelésből fakadtam dalra és csakis a szobám falain belül. Szégyenlős voltam, Luke hallott egyedül énekelni és biztatott, hogy énekeljek néhány dalt a fiúk kíséretében, de én nem akartam az ikertestvérem bandájában játszani. Még abban az évben levetkőztem a gátlásaim és Luke benevezett az asztrál X-Factorba, melybe ugyanabban az évben Ashton is jelentkezett, de nem került be, helyette viszont az öcsém talált dobost a bandájába. Második lettem, felhívtam magamra az emberek figyelmét és a Sony Music lemezszerződést ajánlott, 16 évesen végigcsináltam egy világkörüli turnét, távol a testvéremtől, aki nélkül addig nem töltöttem el 5 óránál többet. 17 éves korunkra az idő szétszedett minket, én az elsőnél egy sokkal hatalmasabb turnén voltam túl, ő ezeknek a gyökereknek volt a csicskása, mi több, élvezte is, de eltávolodtunk egymástól, megváltoztunk. Aztán jött Ashton, valami volt köztünk, valami megmagyarázhatatlan, tényleg, igazán szerettük egymást, de engem magával ragadott a hírnév, a csillogás, és én rontottam el mindent.
Megrázom a fejem, összezárom az ajkaim és kiűzöm a fejemből a hülye öcsémet és Ashton Irwint is, korgó hassal lépek be a konyhába, de az étvágyam rögtön elmegy. Úgy tűnik, valami nem akarja, hogy legyen néhány nyugodt percem.
- A kis morcos - egy gúnyos vigyorral találom szemben magam - úgy látom, sikerült rendesen felöltözni - biggyeszti csalódottan alsó ajkát.
- Jó reggelt, Mira! - Mrs. Wood a ház többnyire normális lakója mosolyogva néz rám, de én valahogy nem tudok hasonlóan visszamosolyogni. Valaha pedig ez elég könnyen ment.
- Fogd be a szád! -vetem oda az asztalnál ülő srácnak, mire vihogni kezd rajtam a mellette ülő szőkével.
Mrs. Wood nem reagál az előbb elhangzott mondatomra, helyette elém tol egy szendvicset, és most nem kezdek azon nyavalyogni, hogy nem barna kenyérből van, túl éhes vagyok. Fogom a tányérom és elindulok vissza a szobámba, viszont ez már nem tetszik a ház úrnőjének, az ujját a pólómba akasztja és visszahúz.
- Nálunk az asztalnál szokás enni - mosolyog, de közben a szemében megcsillan valami. Kárörvendés. Grimaszolva fordulok vissza és huppanok le az asztalhoz, a lehető legtávolabb tőle, aki látszólag már csak azért ül az üres tányérja fölött, hogy véletlenül se tudjak jóízűen enni. Már most feltűnik a svédasztalos reggeli hiánya, ha tehetném, nem ilyen szendvicset ennék, sőt, semmilyen szendvicset sem ennék, viszont kezdek ráébredni arra, hogy itt nem én válogatom meg, mikor és mit eszek. A szöszi feláll és egy udvarias "köszönöm" után a mosogatóba helyezi a tányérját, majd mosolyogva elhagyja a konyhát. Eddig ő a legszimpatikusabb. Összerezzenek, amikor Liam átmászik néhány széken és az arcomba hajol.
- Tűnj el! - morgok rá, válaszul az arcomba suhint a kezével és macskanyávogáshoz hasonló hangot ad ki.
- Mindig ilyen vagy? -vonja fel a szemöldökét, kedvem lenne az éppen számban lévő falatot az arcába köpni, de visszafogom magam. - Luke az ikerestvéred, nem?
- Gratulálok, sokáig tartott mire rájöttél?
- Nem volt egyszerű feladat - vigyorodik el, az asztalra könyököl és állát a tenyerében támasztja meg - mivel Luke általában kedves az emberekkel, te pedig nem vagy az.
- Hol látsz te itt embert? - emelem fel a fejem, látványosan nézelődök körbe, Mrs. Wood már elhagyta a konyhát, így őt nem sértem meg. Talán ő amúgy sem ember, egy normális nő nem akar ilyen helyen élni.
- Luke nem mondana ilyet nekem.
- Nem, valószínűleg nem, de én nem vagyok Luke! Én sosem fogok valami olyanná válni, aki boldogan csaholva rohangászik utánatok, csak mert szaros 30 perceket játszhat előttetek!
A zsebében turkál, egy vékony szál cigit húz elő és az ujjai között szórakozottan forgatja, úgy látszik, Liam Payne fantáziája nem olyan színes, mint az enyém. Ő nem tud azonnal visszavágni, így hát elégedetten harapok a szendvicsembe.
- Ashton barátnője voltál, nemde? - mosolyodik el.
- Van bármi közöd hozzá? - ha pillantással kínozni lehetne valakit, ő órák óta üvöltve vergődne a padlón.
- Nem, csak már értem, miért dobott ki szegény srác.
Ennyi, az agyamat elönti valami sűrű, fekete köd, a harag füstje. Felpattanok, úgy látszik a reflexei sem túl gyorsak, mert egy lendülettel felkapom a tányérról az egyik kenyeret és az arcába nyomom, mielőtt bármit is tudna reagálni. A kenyér leesik, ő pedig az ajkait összeszorítva, dühöngve néz rám, miközben az ujjai közé veszi az orrára akadt tojásdarabot. A tányért az asztalra dobom majd megfordulok és kirohanok a konyhából, nekimegyek Harry meztelen mellkasának, undorodva pördülök meg és kikerülöm, majd felcaplatok a lépcsőn és hangosan bevágom a szobám ajtaját. Ösztönösen nyúlok a telefonomhoz, az ajkaim makacsul szorítom össze, azt ismételgetem magamban, hogy nem érdekel ennek az idiótának a véleménye, és valóban nem is érdekelne, ha nem Ashtonról lenne szó.
- Mi van már megint? - Luke álmos hangon szól bele a telefonba, a csapás, miszerint a testvérem visszament New Yorkba váratlanul ér.
- Azt akarom, hogy most azonnal vigyél innen el! - a hangom szokatlanul magas, leszalad az arcomon egy könnycsepp, melyet dühösen törlök le, igazán nincs szükségem arra, hogy egy Liamhez hasonló alak bármit is mondjon az elcseszett kapcsolatomról. Ő nem tud semmit.
- A szótáramban nem szerepel az "akarom" szó.
- Nem érdekel! - kiáltom - Nem bírom elviselni ezeket, gyűlölöm, beleszól olyanba, amihez semmi köze!
- Mira! - szól rám hangosabban - Kiről beszélsz?
- Liam - a hangom tele van gyűlölettel, miközben összeszorított ajkakkal köpöm ki a nevet - jön nekem itt azzal, hogy én mennyire nem olyan vagyok, mint te, és hogy ő tudja, miért szakított velem Ashton! Vigyél el innen, érted?! Nem érdekel hova, de én nem maradok itt ezekkel!
- De, Mira, nagyon is ott maradsz - sóhajt bosszúsan, úgy érzem, egyre jobban elegünk lesz egymásból - és mindketten, illetve hárman tudjuk, hogy miért szakított veled Ashton. Pont azért, amilyen most vagy, és ezért nem megyek érted. Tanulj meg alkalmazkodni és ne követelőzz!
- Szólok anyának! - ajkaim közül dühösen, utolsó lehetőségként bukik ki ez a gyerekes mondat.
- Tudja, hogy hol vagy és támogatta az ötletem, anya szerint is rád fér egy kis változás. Itt ideje Mira, hogy leszállj végre a Földre, mert attól függetlenül, hogy miket mondanak rólad, még nem te vagy a világ közepe!

~Liam Payne~

Undorodva figyelem, ahogy a cipőm félig belesüpped a puha földbe, az a kis morcos kellően felhúzott, de még időben el is menekült. Még mindig tojásszagot érzek mindenhol magamon.
- Mennyire van innen a legközelebbi város? - tűnődik mellettem Zayn.
- Haver, azt se tudom, hol a fenébe vagyunk! - vágja hozzá durván Louis, ők ketten eléggé elviselhetetlenek, amikor nem tudják valamivel lekötni magukat. 
Beleszívok az ujjaim közt szorongatott cigarettába és értetlenül figyelem, ahogy Harry eldől a fűben és élvezettel hunyja be a szemeit. Ő furcsa, egy kicsit sincs kiakadva azért, hogy ki tudja mennyi ideig kell itt rohadnunk az Isten háta mögött, ahol még térerő sincs, nemhogy wifi. A legjobb szó rá és a fura stílusára az 'elvont'.
- Miért van ilyen tojásszag? - kapja fel a fejét Niall.
- Nagyon vicces - morgom, habár a pólómra igazán nem sok ment, de tényleg árasztok magamból valami majonézes-tojásos aromát.
- Tényleg büdös vagy - hajol közelebb Louis.
- Kösz! - nézek rá haragosan - A Cica volt, kicsit magamra dühítettem.
- Cica? - időközben odaérünk, ahol Harry fetreng, természetesen a figyelmem nem kerüli el, hogy ő is felhúzza kissé az orrát. Érdeklődve fordul a hasára, majd feltápászkodik és leporolja magát.
- Ne gyere a közelembe, Styles! -figyelmezteti Zayn - Ki tudja, miben fetrengtél!
- Túlreagáljátok ezt az egészet - a szemeit forgatva hurrog le minket, majd érdeklődve biccenti oldalra a fejét - milyen cica, Liam?
- Az a kis morcos, ott bent - bökök a ház felé - elég harapós.
- Hát, nem igazán tűnik úgy, hogy kedvel minket - bólogat, alsó ajkát kissé csalódottan biggyeszti le - pedig jó lenne megismerni őt, mert Luke húga.
- A nővére - közli unottan, zsebre dugott kezekkel Louis.
- Nem ikrek? - Niall megdöbbenten kapja fel a fejét, szemeimet forgatva nézek a távolba, jobb, ha nem pusztítom az agysejtjeim azzal, hogy beleszólok ebbe a beszélgetésbe.
- Úristen! - röhög fel hitetlenkedve Zayn, a hajába túrva szabad kezével a zsebében kotorászik.
- Kezet fogok az anyukáddal, ha ő ki tud nyomni egyszerre két kölyköt magából - akaratlanul is hangosan hahotázni kezdek Louis lustán elmormolt mondata után. - Valamelyiknek előbb kellett kicsúsznia.
Niall még mindig kissé értetlenül vonja össze a szemöldökét, majd aprót bólint és a ház felé bámul.
- Szóval, mi történt? - emeli rám a tekintetét Zayn, nem úgy tűnik, mint akit különösebben érdekel ez az egész, de nála már ez egy alaphangsúly.
- Azt hiszem, engem kedvel a legkevésbé - vigyorodok el - addig húztam az agyát, mígnem a reggelijét az arcomba nyomta.
Egyszerre röhögnek fel, a fejem arra fordítom, amerre Niall rázkódó vállakkal néz, így tökéletes csodálhatom meg Mirát, ahogy a puha földben ki-kiforduló bokával, magassarkúban törtet előre egy kis hátizsákkal a vállán. Először elönt a harag a tojásos szendvics miatt, majd a fejemet ingatva szívok bele még egyszer a cigimbe mielőtt elnyomnám azt. Úgy tűnik, még nem jött rá arra, hogy ezen a terepen nem ajánlatos magassarkút viselni.
- Menjünk már oda hozzá! - lelkesedik Haz. Ez tipikusan ő, még az ilyen hisztis csajokkal is végtelenül kedves akar lenni, még ha az undok is vele.
- Nem kedvel minket - Louis száját ellenséges morgás hagyja el - én nem megyek oda, nem vagyok barátkozós kedvemben.
- Gyere! - vigyorodok el, és karon ragadom Harryt. Már csak azért is odamegyek, hogy tovább bosszantsam a kis durcást. Ő néhány métert halad a magassarkújában, míg mi tornacipőben átszeljük a fél kertet, a tekintete lángolni kezd a gyűlölettől, amikor meglátja, hogy már megint én közeledek.
- Szia Cica! - köszöntöm vidáman, kaján mosollyal az arcomon figyelem, ahogy sötét felhők homályosítják el a tekintetét. Szeretném tudni, mivel érdemeltem ki ezt a gyűlölködő pillantást, hiszen már tegnap is ilyen volt, amikor egy rossz szavam se volt hozzá. Tulajdonképpen ezek a pillantások ösztönöznek arra, hogy tovább húzzam az agyát, meglehetősen szórakoztató azt figyelni, idegességében hogyan pirul ki az arca. Mint egy dühös macska, aki felborzolja a szőrét.
- Hová mész? - mosolyog rá Harry, készen állok valami frappánsat mondani, ha erre a kedves kérdésre is olyan undokul válaszol.
- Nem tudom - nevet rá keserűen, megállapítom, hogy mennyire jól áll neki a nevetés - de én nem maradok itt, főleg nem vele! - bök haragosan a mellkasom irányába. Nyávogáshoz hasonló hangot adok ki és rázkódó vállakkal figyelem, ahogy az apró kezeit ökölbe szorítja. - Bemegyek a városba, vagy a faluba, azt se tudom mi van itt, de felszállok a legelső ismertebb városba tartó vonatra. Luke nem érti, hogy nem maradhatok itt.
- Elkísérlek, rendben?
- Baromság - szólok közbe, miközben egy újabb szál cigiért kutatok a zsebemben, rá kell döbbennem, hogy ha nem akarok nikotinelvonást, sürgősen be kell jutnom nekem is a legközelebbi városszerűségbe - semmi értelme elindulnotok, azt se tudjuk, hol vagyunk.
- Téged senki nem kérdezett, Liam! - villant rám cinikus mosolyt Harry - Mira a neved, ugye?
- Hagyj békén! - biccenti fel a fejét, ajkait morcosan szorítja össze. - Ha meg mered gyújtani azt a szart a közelembe, én....
- Te? - vonom fel a szemöldököm, közelebb hajolok hozzá, hátrahőköl, amikor a gyújtót a szál végéhez emelem - Kiscicám, nem vagy túl ijesztő.
- Minden mondatoddal eléred azt, hogy egyre jobban gyűlöljelek! - mondja halkan, közben a szemembe néz, én pedig nem tudok mást tenni ettől a komoly hangtól, minthogy elröhögöm magam.
Szemöldökét dühösen vonja össze, ajkait szorosan összeszorítja és megpördül. Nem én tehetek róla, hogy a kezem ösztönösen nyújtom felé, egyszerűen csak férfiből vagy és akármilyen hülye természete is van ennek a lánynak, azért elég jó génekkel rendelkezik.
Uhm, na jó, ez furcsa volt, tekintve, hogy Luke ikertestvére.
Szóval megfogom a fenekét, ő pedig dühösen ugrik egyet, majd eszeveszettül ütni kezd a táskájával. Röhögve, feltett kezekkel védekezek, majd az ütések megszűnnek és a következő pillanatban már Louis karjai közt elég szép jelzőkkel illetve engem kiabál, és sípcsonton rúgja a barátom.
- Bunkó paraszt vagy! - vet rám eléggé lekezelő pillantást Harry, majd a fejét rázva szinte mindent elfelejtve fogja meg a szöszke lány kezét és kiszabadítja őt Lou karjai közül.
- Ne érj hozzám! - fújtat, még egy utolsó csapást mér az eléggé súlyos táskájával a mellkasomra, majd a puha földben elsüllyedő magassarkú cipőjében elindul a poros út felé. Talán egy kicsit mégiscsak vissza kellene fognom magam, főleg úgy, hogy ebben a pillanatban Harry gyilkol a szemeivel.

2014. május 22., csütörtök

2.rész Utálat

Sziasztok! :)
Örömmel látom, hogy több lett a feliratkozó, s elnyerte a tetszéseteket az 1. rész. Nekem már kevesebb, mint 2 hétig kell iskolába menni, mivel a koncert miatt én hamarabb elmegyek, de már nektek sincs sok. Kitartás!
Remélem, legalább feleannyira elnyeri a tetszéseteket ez a rész, mint az 1. A történet még csak most fog beindulni! 
Nessa. xx

~Mira Hemmings~

Hatalmas pilláim alól kuncogva nézek az arcomhoz hajoló srácra, karjaim a nyaka köré fonom és minduntalan elhúzódok, amikor megpróbál megcsókolni. Nem más ez, csak egy kis játék, mielőtt egy 3 órás repülőutat kellene kibírnom az öcsémmel. Rossz dolog, ha az ember ikertestvére ugyanabban az iparban dolgozik, mint te, a kivétel kettőnk között az, hogy Luke másik 3 hozzáhasonló idiótával törekszik felfelé a slágerlistákon, míg nekem nincs szükségem ilyesmire. Luke előbb kezdte, viszont én és a babaarcom sikeresebbek vagyunk, bérelt helyünk van a slágerlisták 1. helyén. Ők a One Direction előzenekara, az én előzenekarom pedig lehetne az az 5 arrogáns, felfuvalkodott idióta. Ha Luke előtt fejezném ki a véleményem róluk, valószínűleg felpattanna és elkezdene papolni arról, mennyire nincs igazam. Luke egy lábtörlő, egy pincsi, aki hűségesen koslat azok után az idióták után és az első adandó alkalommal ugrik és fényesre nyalja a seggüket. Miért is agyalok én ezen, amikor egy spanyol srác küzd az ajkaimért? Elmosolyodok, úgy döntök, ez a srác megfelel az ízlésemnek és az elvárásaimnak, adok neki egy esélyt, viszont mielőtt megcsókolhatna az ajtó kicsapódik és berongyol az öcsém. Emlegetett idióta.
-Te meg ki vagy? - mereszti kék szemeit a srácra, ujját a gallérjába akasztja és határozott mozdulattal arrébb rántja tőlem.
-Kopj le, Luke! - vetem oda, és közelebb húzom magamhoz a srácomat, aki elragadtatva bámulja a mély kivágású atlétámból kibuggyanó melleim.
Kissé erősebben markolja meg a pólóját és rántja el. - Nem akarod kivonszolni innen a seggedet? - nézek rá felháborodva.
-Nem akarod becsomagolni a melleid? - dob az arcomba egy pulcsit, melynek erősen Luke Szagos Hemmings szaga van. - Ki ez a csávó?
-Alejandro... - kezdi a kis spanyol.
-Ki szólt hozzád? - néz rá lekezelően. - Húzz el a testvérem közeléből!
-Menj csak, Baby - paskolom meg az arcát, és kilököm a döbbent srácot az ajtón. - Te mindenhol ott vagy?-támadom le az öcsémet. - Szívódj fel, Luke! Ne mond meg se nekem, se a barátaimnak, hogy mit csináljunk!
-Hogy hívják ezt a fószert?
-Aaron.
-Pakold össze a cuccaid és vegyél fel valami normálisat, Mira!
-Utállak - nézek komolyan a szemébe. Vigyorogva hajol hozzám közelebb és mielőtt elmenekülhetnék megragadja a derekam és magához rántva undorító, nyálas puszit nyom az arcomra. A hátát ütöm, mire a száját újra és újra a bőrömhöz nyomja, kapálózva lököm el őt magamtól.
-Én jobban.-röhög gonoszan, és az öltöző másik oldalára csörtet, felkapja a bőröndjét és várakozva pillant rám. - Kész vagy?
A pulcsijával az arcom dörzsölgetem, grimaszolva dobom hozzá, az anyag hangosan puffanva vágódik a testvérem mellkasának, vigyorogva kapja el és áthúzza a fején. A hajvasalóm gondosan a bőröndöm elejébe teszem, beledobok néhány csinos, sokat mutató felsőt, majd ráülök és küzdve rángatom össze a cipzárt.
-Nem kell segítened, öcsike!
-2 perc Mira, szaros 2 perc! - rántja ki alólam a bőröndöt. Feljajjdulok és a fenekemhez kapok, ha tekintettel gyilkolni lehetne, Luke holtan esne össze.
-2 perc 54 másodperc, majdnem 3, szarzsák!
-Már akkor is hatalmas segged volt, ne csodálkozz, hogy nem én jöttem először!
-Lődd le magad! - nézek rá haragosan, és feltápászkodok. Felkapom a laptoptáskám és a hajamat igazgatva követem végig a folyosón. A bőröndöm Dawson kezébe nyomja, majd kinyitja az ajtót és magára önti a rajongói szerint elbűvölő, szerintem öntelt vigyorát, ami néha kísértetiesen hasonlít az én valóban elbűvölő mosolyomra. Az orromra csúsztatom a napszemüvegem és felfelé húzom az ajkaim, miközben a lányok azt kántálják: "Hemmings Twins" Idióta becenév, de ránk ragadt.
Luke mosolyogva enged előre, feltűnő, hogy ilyenkor mennyire udvariassá válik, beülök az autóba és intek a lányoknak, miközben az öcsém arrébb lökdös.
-Alig várom, hogy megszabaduljak tőled! - morgom.
-Ma szokatlanul kedves vagy, Miry.
-Fogd be! - ütök a vállára. - Ne merj így hívni!
-Csendet! - fordul hátra Simon. - Fejezd be a hisztit, Mira!
-Anyáék összecseréltek téged, és az igazi öcsém a kórházban!
-Biztos vagy benne? - tol az arcomba egy képet, amin a 6 éves éneink egymást átölelve vicsorognak. Annyi a különbség kettőnk közt, hogy nekem hosszú a hajam és szoknyában vagyok. - Nézd, itt még szerettük egymást.
-Csak azt hiszed, hogy szerettelek - morgom.
-Tudod, még 2 évvel ezelőtt is szerettél, amikor még nem voltál ilyen elszállt picsa! - vágja hozzám, majd sértődöttem az ablak felé fordul. Au, ez azért fájt.
3 óra repülőút alatt Luke mindössze kétszer szól hozzám, egyszer az ölembe dob egy tojásos szendvicset, aztán közli, hogy leszállunk. Nem törődök a hisztijével, azt mondta rám, hogy picsa. Különben is, neki miért van joga megsértődni? Ha én megsértődök, akkor egyből hisztizik és azt mondja, nekem semmi sem jó.
Megkönnyebbülten sóhajtok fel, amikor a lábaim újra szilárd talajon vannak. Elfoglalom a helyem a limuzinban és kiveszek egy diétás kólát a hűtőből, kényelmesen az ülésbe fészkelem magam és kinyújtóztatom a lábaim.
-Nem gondolta meg magát, Mr. Hemmings?
Tényleg, komolyan akaratlanul nyelek félre és kezdek nevetni erre a megszólításra, Luke gyilkos tekintettel mered rám és kinyitja az átlőtt száját.
-Az elhatározásom csak egyre erősebb lesz - morogja.
-Mikor akarod kivenni a szádból azt a karikát? Annyira undorító - fintorgok.
-Kiveszem, ha képes leszel arra, hogy 2 napig csendben maradj és ha akarsz is valamit, normálisan szólj hozzám! - vágja hozzám durván.
Grimaszolva dobom hátra magam és a figyelmem a telefonomnak szentelem, nem törődök azzal, hová megyünk. Másfél óra utazás után a limuzin zötykölődni kezd alattunk, Luke fején pedig szélesedik a vigyora. Kinézek az ablakon, nem tárul elém más, csupán zöld mezők és a távolban legelésző lovak(?).
-Hol vagyunk? - fordulok meg.
-Mindjárt megtudod - vigyorog.
Behajtunk egy hatalmas kapun, melyre a következő felirat van festve: Happy Horses Farm.
-Mi ez az egész?
-Ez? Az új otthonod, Mira! - közli, és az autó megáll alattunk. Áthajol előttem, kinyitja az ajtót és szó szerint kilök rajta a bőröndömmel együtt, majd becsukja azt, és kattan a zár.
-Nem - súgom magam elé, leereszti az ablakot és komolyan néz rám.
-Tudod, amíg nem mondtad, hogy utálsz, úgy voltam vele, talán mégsem hagylak itt - mondta.-Te szúrtad el, Mira! Amikor visszajövök, szeretném az igazi testvéremet itt találni!
A motor felpörög, Luke pedig széles, önelégült vigyorral a fején integet és felhúzza az ablakot. Az arca eltűnik előlem és abban a pillanatban egy kiskutya csimpaszkodik a szoknyámba, én pedig ahogy kifér a torkomon felvisítok. A lábam akaratlanul lendül meg, a kutya morogva engedi el a ruhám és elhordja magát, az én cipőm sarka pedig belesüpped a puha földbe, mielőtt rásegíthetnék a tempójára.
-Nem épp megfelelő cipő ide hozzánk - közeledik felém egy magas, széles vállú srác, és felkapja a nyafogó állatot.
-Vidd innen azt a dögöt - morgom ellenségesen.
-Jól van, jó kislány vagy, Fifi - simít végig a szőrgombóc fején.
-Elbűvölő - köpöm ellenszenvvel a szavakat, és vizsgálni kezdem a szoknyámon éktelenkedő apró lyukakat, amiket ez a bájos kis rohadék alkotott. - Mi ez a hely? Itt forgatták a "Farm ahol élünk" sorozatot?
A srác mondhatni kedvesen mosolyog és a földre teszi a kutyát, haragos tekintettel meredek a távolban porfelhőt kavaró limuzinra, melyben az öcsém valószínűleg önelégülten mosolyog.
-Ez? - int a távolba. - A családunké, az apám nagyon büszke rá, ne kritizáld az otthonunkat.
-Otthon - puffogok, ez a szó undorodva hagyja el a szám
A távolból meglátok közeledni egy újabb autót, abban reménykedek, Luke befejezi a hülyeségét és visszajön értem, de amint az autó közelebb ér már tudom, ez bizony nem a zakkant öcsém lesz. Az autóból 5 srác száll ki, hitetlenkedve bámulok rájuk, a göndör csodálkozva néz körbe, az arcáról szinte sugárzik, mennyire buta, miközben Zayn a kocsiajtóhoz ugrik és rángatni kezdi azt. Ez a gyerek valamiért megmaradt bennem- Az anyósülés oldali ablak lecsúszik és kihajol rajta az öcsém egyik legjobb haverja, a mellkasom összeszorul és az engem elöntő kellemetlen érzés ellenére legyőzöm a büszkeségem.
-Ashton! - kiáltom. -A franca is, vigyél el innen!
-Szia Mira! -integet jókedvűen. - Jó pihenést, srácok!
-Kurvára beverem a képed, ha nem nyitod ki az ajtót, Ashton! - üvölti a magas hangú, és ököllel nekiesik a kocsinak.
-Ezért vagy itt, Louis! - kiabál, miközben az autó lassan elindul. Teszek néhány lépést de a cipőmben lehetetlen ezen a talajon lépni, félreteszem az undorom és lerúgom a magassarkút, mezítláb kezdek rohanni a kocsi után.
-Ashton! - kiáltom. - Kérlek, Ashton, vigyél el innen!
-Látod, Mira? Jó úton haladsz, azt mondtad "kérlek!" Ha felveszünk, többé nem mondod, pont ezért maradsz itt!
Nem adom fel, kitartóan futok az autó után, az előbbi feszkós gyerek a nyomomban van és beelőz, a távolból hallom a fogadóbizottságom nevetését, ám amikor oldalra pillantok, az a hülye kutya mellettem van. Visítva próbálok menekülni előle, melynek köszönhetően beleütközök Louisba, ám amíg ő rohan tovább én pofára esek az undorító talajon, a kutya pedig szinte kárörvendőn vinnyogva ugrik a hátamra.
-Ashton! - üvöltöm. - Kérlek!
Az exem kihajol az autó ablakán és talán kissé szánakozva néz rám.
-Nem, Mira! NEM!
-Gyűlöllek! - kiabálom. - Nem hiszem el, hogy valaha is képes voltam veled járni!
Az arca megrándul, majd újra felölti az öntelt mosolyát, amit régebben annyira édesnek találtam.
-Én is szerettelek, Cica! - kiáltja. -Sőt... - majd felhúzza az ablakot épp akkor, amikor Louis utoléri az autót. Felpörgeti a motort és kilő, a kutya pedig belecsimpaszkodik a hajamba. Soha nem éreztem még ilyen elsöprő utálatot az öcsém, és Ashton Irwin iránt, a befejezetlen mondat pedig ott lebeg köztünk.

~Luke Hemmings~

Az arcomról lehervad a mosoly, ahogy egyre távolabb kerülök tőle. Kissé bűntudatosan hajtom le a fejem és a telefonom képernyőjét bámulom, a hátterem egy régebbi kép kettőnkről, amin egymást öleljük és ő puszit nyom az arcomra.
- Forduljunk meg - motyogom, és a hajamba túrok - nem hagyhatom ott.
- Luke, ha visszamész érte csak rosszabb lesz, még most tudsz tenni azért, hogy Mira ne induljon el lefelé. Bizonyára nagyon nehéz, de ott kell hagynod.
Biccentek, az ablaknak dőlök és kifelé bámulok. Ez a hely igazán nem Mirának való, főleg nem úgy, hogy a srácokkal kell egy helyen élnie, annyira nem bírja őket, teljesen kiborul majd. Muszáj elmennem, később talán majd megérti, hogy ez az egész miatta van, mert nem akarom, hogy úgy viselkedjünk egymással, mintha idegenek lennénk.
Eszembe jut, az utóbbi másfél évben hányszor vágta a fejemhez, hogy utál. Valahol nagyon mélyen tudom, hogy egyszer sem gondolta komolyan, mégis olyan ez, mintha minden alkalommal elvágtam volna az ujjam, most pedig tele vagyok hegekkel. Főleg úgy, hogy ezt valaki olyan mondja mindig, aki mindenkinél jobban ismer. csak szeretném visszakapni azt a Mirát, aki nem hangoztatja, hogy 3 perccel (2 perc 54 másodperc) idősebb nálam, nem mondja, hogy utál és a nevemen szólít, nem pedig a mostanában rám ragadt "szarzsák" becenéven. Ha lehet azt mondani erre, hogy becenév.
Kikapcsolom a telefonom, nem akarom, hogy még ez is kísértsen, minél hamarabb New Yorkba kell érnem, ott már sokkal könnyebb lesz beszélni vele. Mielőtt kikapcsolna a telefonom Ashton neve jelenik meg, átkozom magam, amiért még mindig az egyik közös képük van beállítva.
- Kivitted őket? - a telefont a fülemhez emelve rögtön letámadom ezzel a bandatársam.
- Aha - megelőzve a következő kérdésem rögtön válaszol is - nagyon kiakadtak, azt mondták, ha legközelebb találkoznak jól elvernek. Nem tudom, mennyire volt jó ötlet ez, Luke. 
- Én sem - túrok a hajamba. - Mira?
- Nekem úgy tűnik, kezd összebarátkozni velük.
- Hogy érted ezt? - szemöldököm a homlokom közepéig felszalad, legfrissebb emlékeim szerint, körülbelül másfél héttel ezelőtt Mira még mindig nem bírta őket. Amikor a tévét kapcsolgatva a zenecsatornán épp egy One Direction klip ment, kijelentette, mennyire utálja őket és szánalmas vagyok, amiért újra elvállaltuk, hogy a következő turnén is leszünk az előzenekar, majd grimaszolva úgy benyomta a távirányító gombját, hogy még azóta sem ugrott vissza a helyére.
- Louis és ő egymást túlüvöltve rohantak a kocsi után, egészen addig, míg elesett és valami kutya rávetette magát.
Szemeim elkerekednek és megmarkolom az ülést, érzem, ahogy minden vér kifut az arcomból.
- Kutya?! Milyen kutya?!
- Ne parázz, haver, szerinted így röhögnék, ha egy pitbull vetődött volna rá? Egy kis palotapincsi.
Hallom, hogy Simon telefonja megcsörren, ügyet sem vetve vár hátradőlök az ülésen és szomorú grimasszal az arcomon nézek kifelé.
- Nagyon haragszik?
- Búcsúzóul még kijelentette, mennyire gyűlöl engem és nem hiszi el, hogy valaha is a barátnőm volt.
- Ugye tudod, hogy ez nem igaz?
- Aha, asszem'.
- Ash, semmi közöm hozzá, de szereted még?
- A nagy szája és az egyre rosszabb természete ellenére igen, azt reméltem, ha szakítok vele talán rájön, hogy változnia kellene, de szerintem ez fordítva sült el - látom magam előtt, ahogy elégedetlenül grimaszolva lehajtja a fejét, majd újra beszélni kezd. - Remélem, hogy talán azon a farmon majd újra megtalálja önmagát, jó lenne ott folytatni, ahol abbahagytuk. Nem rajtam múlik.
Eszembe jut, hogy a szakításuk után hányszor kellett a lakására mennem, hogy kirángassam az ágyából, ezzel párhuzamosan tettem ezt Ashtonnal. Elrángattam őket fürdeni, kaját készítettem és hagytam, hogy a vállamon sírják ki magukat, a barátom rendbe jött, Mira a háláját kifejezve néhány hét után újra dühösen azt mondta, utál engem. 
Amikor letesszük a telefont márt tudom, akkor cselekszem jól, ha nem harcolom ki, hogy forduljunk vissza. Csak ne lengené be a kocsit ez a büdös, erős parfümszag.

~Liam Payne~

Nem izgatom fel magam, nem indulok üvöltözve az autó után, úgy mint Louis, de kétség kívül Ashton tőlem is kapni fog ezért a trükkért. Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy fél órán belül röhögve fog itt megállni ő, és az egész 5 Seconds Of Summer. Szórakozottan figyelem a földön fetrengő lányt, mellettem elrobog valami idegen csávó és leszedi róla azt a kutyát, majd a kiscsaj hisztisen felpattan, hatalmas kék szemei furcsán csillognak.
- Ez Luke ikertesója? - motyogja Harry. - Mira Hemmings? 
- Szerinted? - veti oda Niall. - Az hát!
- Szép - mérem végig.
Mezítláb, magában pufogva baktat el mellettünk, lehajol, hárman egyből megcsodáljuk Mira hátsó felét, Zayn pedig dühöngve kap a telefonja után.
- Mi a franc -nyomkodja elvetemülten a készüléket. - ezen az Istenverte helyen nincs térerő!
- Mit bámultok?-pördül meg a szöszi lány, a fejünket megrázva, értetlenül nézünk rá. Úgy tűnik felvágták a nyelvét a kicsikének, morcos kiscica. - Idióták! 
- A lányok általában nem így reagálnak, ha látnak minket - biccentem oldalra a fejem. - Főleg, ha még beszélünk is hozzájuk.
- Mindjárt idehányok, annyira odáig vagyok értetek - mosolyog gúnyosan, majd komoran néz rám. - Nem hatsz meg!
Ahogy beszél, kissé felhúzza a vállait és szemei résnyire szűkülnek, a haja kócos, pont olyan, mint egy elkalandozott, morcos kiscica.
- Nehezen hiszem el, hogy Luke testvére -morogja Zayn. Niall megpördül és halkan nevetve figyeli a felénk közeledő, vörösfejű Louis-t. Harry az első közülünk, aki felcsillanó szemekkel ugrik a lányhoz és felé nyújtja a kezét.
- Harry Styles - mutatkozik be udvariasan, és valóban kedvesen méregeti a kis szöszit. Ő ilyen, mindenkivel kedves, még az ilyen ellenséges kis plázahercegnőkkel is. A kezét várakozva, biztató mosollyal az arcán nyújtja felé, de a lány csupán felvont szemöldökkel méregeti, ráadásul olyan arcot vág, mintha Harry valami trópusi betegség hordozója lenne.
- Mit csináljak veled? - veti oda. - Tudom ki vagy. 
Meglepetésként éri az ellenségeskedés, szórakozottan figyelem őket, Mira a hajába túr és lesimítja szőke tincseit, legszívesebben megfognám a kezét és belenyomnám Harry mancsaiba. Ajkaim önkéntelen hagyják el a következő szavak, mert lehet, hogy mostanában nem mutatom ki, de még mindig úgy érzem, az én feladatom, hogy megvédjem a srácokat. 
- Higgadj le, Cica, Haz csak kedves akart lenni. 
Amint kiejtem a számon a "Cica" szót, felkapja a fejét, szemeiben pedig gyűlölet csillan. Hát, a lányok általában akkor kezdenek gyűlölni, amikor egy menet után kedvesen kiteszem a szűrüket és nem fogadom el a telefonszámukat, nem pedig amikor becenevet adok nekik.
- Ne merj így hívni!
- Oké, srácok! - áll közénk a kutyás gyerek, hóna alatt a vadul morgó jószággal, akinek ha jól látom, egy szőke hajszál ragadt az orrára, az észrevételem egy mosolyt von maga után- Gyertek, inkább megmutatom hol fogtok lakni az elkövetkezendő 2 hónapban.
- Na ne viccelj, haver! - lép hozzá Niall. -Mindannyian tudjuk, hogy Ashton vissza fog jönni értünk, ez csak valami idióta 5 Seconds of Summer poén, amit valószínűleg videóra vesznek, hogy aztán feltegyék youtubera és beégessenek minket.
- Tőlem itt is maradhattok, de nem fog senki sem visszajönni. - rázza a fejét.
- El kell, hogy szomorítsalak - szólal meg újra a kiscica - ez az egész a hülye öcsém ötlete, azt nem tudom, hogy ti mi a francot kerestek itt, de nem fognak visszajönni!
- Mi ez, a Kész átverés? - röhög fel hitetlenkedve Zayn, a zsebében vadul kotorászik, mire megtalálja a keresett öngyújtót és meggyújtja a szájában fityegő cigit, tüzet kunyerálva nyújtok felé egy vékony szálat, amit a saját kabátom zsebéből húzok elő.
Megcsörren a telefonom, sóhajtva fújom ki a füstöt, elmosolyodok, amikor meglátom Simon nevét a kijelzőn, tudtam én, hogy ez az egész csak egy szar poén, és az egykori mentorunk mindjárt valami kamerás kísérettel megérkezik ide.
- Simon! - szólok bele röhögve. - Hatalmas poén volt, egy pillanatra tényleg ránk ijesztettél!
- Miről beszélsz, Payne?
- Erről az egész szarságról, meg Luke nyafogó húgáról, jó poén volt. Mikor jön értünk Ashton?
Louis magában motyogva ér oda hozzánk, ellenségesen méregeti a házat, majd a szeme megakad az ajkát dacosan biggyesztő lányon, aki épp visszaküzdi magára a cipőjét. Szórakozottan figyelem őt, pólójának mély kivágása vonzza a tekintetem, majd felkapja a fejét és gyilkos pillantást lövell felém.
- Pontosan 2 hónap múlva, Liam.
- Ne szívass, mondtam már, hogy nem vettük be! - kezdek ideges lenni, szorosabban markolom a telefonom, miközben szívok egy slukkot.
-Tudod mit, fiam? Majd ha mindannyian ugyanazok a srácok lesztek, és Mira is normálisan fog viselkedni, majd akkor értetek megy valaki, csak rajtatok múlik, hogy mikor!
Azzal kinyomja, én pedig ráeszmélek, hogy valóban itt ragadtunk az Isten háta mögött. A kiscica pedig fújtatva felkapja a csinos kis lábaira a magassarkúját és elszerencsétlenkedi magát a távolban elterülő hatalmas ház felé, a jobbra-balra ringó csípője láttán kitűzök egy célt magam elé, mégpedig: Ha már itt kell rohadnom az elkövetkezendő hetekben, legalább tegyem kellemessé magamnak, ez a cicus pedig nem tűnik unalmas játékszernek. 

2014. május 15., csütörtök

1.rész Kezdet

Sziasztok! :)
Mint látjátok, itt vagyok az 1. résszel. Nagyon köszönöm a rengeteg feliratkozót (69, haha:D, és a sok kommentet, amit kaptam a prológushoz. Örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket, és igen, ez valóban sokkal másabb történet lesz, mint az eddigiek, szóval akinek a prológus nem tetszett, annak azt ajánlom, ne is olvassa tovább a történetem.
Remélem, tetszeni fog az 1. rész! :)
Nessa. xx

~Mira Hemmings~

Nem, nem az én nevem hangzik el. Hallom, ahogy a közönség visítva örül a mellettem megdöbbenten felugró srácnak. Tekintetem összeakad Luke csalódott szemeivel, majd minden bevezetés nélkül a testvérem felrohan a színpadra és a karjaiba kap.
-Nekem akkor is te vagy a legjobb, Mira! - súgja, közben én az arcom megalázottan rejtem a vállába, majd magamra mosolyt erőltetve gratulálok a 2012-es Ausztrál X-Factor győztesének, Sean Smithnek, aki örömtől kábultan simít végig a hajamon.
Megemberelem magam és mosolygok, viszont ahogy a mentorom, Simon, és Luke társaságában kivonulok, eltörik a mécses.
-Semmi baj! - nyom puszit a homlokomra az öcsém. Tulajdonképpen ikrek vagyunk, de én majdhogynem 3 perccel korábban jöttem a világra, tehát ő az öcsém.
-Mira, remek voltál! - villant rám biztató mosolyt Simon, hallom, hogy a színpadon Sean előadja a nyertes dalát, miközben tűzijátékok durrannak. Nekem kellene most ott énekelni.
3 évvel később már tudom, aznap este én többet nyertem, mint veszítettem, Sean nem lett más, mint egy alkoholtól bűzlő, drogos botrányhős, engem viszont hamarosan a világ legtehetségesebb énekesnőjének kiáltottak ki. Fürdőztem a sikerben, miközben a testvérem útnak indult, hogy megvalósítsa a saját álmait. Ő, és a bandája a 5 Seconds Of Summer az akkor még általam is kedvelt One Direction előzenekaraként parádéztak. Csak később jöttem rá, amikor már késő volt, hogy ezek az arrogáns gyökerek tehettek róla, hogy Luke és én elszakadtunk egymástól. Legalábbis akkor őket okoltam, az igazság az volt, mindenről én tehettem, amiatt Luke később szépen megleckéztetett.
De előtte...

Egy évvel korábban

A világ számára már az Ashton Irwin név sem ismeretlen, és én szokatlanul sokat tudok mesélni erről a srácról, ugyanis a külön turnék és utazgatások ellenére mi ketten 2 évig alkottunk egy párt. Igen, csak alkottunk, mert ezt is elszúrtam.
Ashton volt az első, aki iránt éreztem valamit, és a vele való kapcsolatom Luke is támogatta, talán mert ismerte Asht és tudta, nem érhet mellette bántódás.
Valóban boldogok voltunk, és Ashton egy ideig elviselte a csillogástól és sikertől arrogánssá vált, elfajzott énem is. Aztán már nem.
- Hé! - elmosolyodok, ahogy ismerős ujjak kapják el a csuklóm, még látom a huncut mosolyt, mielőtt ajkait az enyémekre nyomná.
- Hé! - köszöntöm hasonlóan és a hajába túrok.
- Felkészültél? - mosolyog, miközben összefűzi az ujjainkat és az öltözőm felé kezd settenkedni. Kuncogva simulok az oldalához és puszit nyomok puha arcára.
- Aha - hümmögök, nevetni kezdek, amikor ujjaival megcsiklandozza a derekam.
- Diszkrétebben, Cica! - nevet, és játékosan az orromra koppint, válaszul a könyökömet a hasába mélyesztem. Összegörnyedve, félig-meddig nevetve felnyög, én pedig megragadom az alkalmat és a hajába túrok.
- Kegyetlen vagy - pislog nagyokat, megpaskolom az arcát és a kezénél fogva húzom be az öltözőbe.
- 5 perc! - hallatszik kintről, majd hallom Calum hangját, ahogy elégedetlenül motyogva próbál szabadulni a fodrász lány - Cindy - karjai közül.
- Nem kellene neked beülni a dobok mögé? - vonom fel a szemöldököm.
- A kicsikéim még tudnak várni egy kicsit - szája huncut mosolyra kunkorodik, majd a derekamnál fogva húz magához. Nem nagyon volt viszonyítási alapom, de Ashton kiemelkedően jól csókolt azok közül, akiknek valaha is sikerült birtokba venniük az ajkaim.
Luke mindig a legjobb pillanatokat választja a megjelenésére, így már el sem húzódunk egymástól, amikor benyit az öcsém. Kissé talán zavarba ejtő helyzetben talál minket, ugyanis néhány rúzst letarolva Ashton a sminkes asztalkát választotta megfelelő helynek nekem, a lábaim a dereka köré fonva vetek haragos pillantást rá.
- Ideje elengedned a tesómat, Irwin! - hangja komoly, közben a szemei vidáman méregetik kissé kipirult barátom, aki idegesen fejti le magáról a lábaim.
- Hordd el magad - vigyorodok el flegmán, a fejemet oldalra döntve pislogok nagyokat.
- Mira - Ash figyelmeztető hangon motyog a fülembe - nem szeretem, amikor ezt csinálod.
Nyomok egy cuppanós csókot az arcára, miközben lekászálódok az asztalról és a kezembe veszek egy rózsaszín ajakfényt. Végigsimít a derekamon, majd haptákba vágja magát és bólint az öcsém felé.
- Igenis, uram!
Kuncogva nézek utána, játékosan kacsint rám, majd elkocog, hogy elfoglalja a helyét.
- Minden oké? - Luke egy ideig az egyre növekvő egóm ellenére is aranyosan viselkedett velem. - Tudod, mikor kell belépni?
Felvont szemöldökkel, amolyan "ez most komoly? pillantást küldök felé, majd kilépek a folyosóra és elindulok a helyem felé. Elég ritkák a közös koncertek, mert a 5 Seconds Of Summer még várat a nagyobb sikerre, míg én már befutott énekesnőnek számítok. Én stadionokat töltök meg, ők egyelőre színházakat, együtt pedig arénákat, ez amolyan köztes állapot, a rajongók követelik a "Hemmings Twins-t". Ezek a koncertek abból állnak, hogy közösen énekeljük el egymás dalait.
A füleset elrejtem a hajammal és megkapom a mikrofonom, miközben guggolva becsusszanok az állványra és elhelyezkedek, hogy amikor "kirepülök" ne essek orra. Egy elég laza számmal, a Don't Stop-pal kezdünk, hogy a megjelenésemnél ne bukjak orra magassarkúban, így szuperhősös tornacipőben feszítek.
Hallom az őrjöngést, ami a srácokat fogadja, Luke belekezd a dalba, látom őt magam előtt, ahogy a mikrofonállványt szorongatva előredől. Amint jön a refrén, én kirepülök és ő felrúgja az állványt. Ez az egyik kedvenc dalom tőlük.
-Mehet!-hallom a kiáltást, felfelé pislantok, lökést érzek, amikor a "padló" a megfelelő helyre kattan én felrepülök és együtt kezdjük a refrént. Az ordítás, ami fogad felbecsülhetetlen, azonnal kilököm a füleseket és karjával a vállamon kezdek énekelni.
Alapszabály, hogy a saját koncerteden ne fordíts hátat a közönségnek, de én most megteszem, s míg az öcsém szólózik, én összenézek a dobokat püfölő barátommal. Most is meglep, mennyire nagy átéléssel csinálja ezt, az ujjai közt pörgeti az egyik dobverőt, majd mosolyt villant rám, én pedig visszafordulok és újból kezdem a refrént. Lehunyom a szemem, a hajam a hátamat verdesi és ugrálás közben száll körülöttem, Calum szólójánál előrenyargalok a színpadon és megérintem az értem nyújtózkodó kezeket és rákoppintok egy sírós lány orrára, aki emiatt csak még jobban kezd sírni. A fejemet rázva élvezem a 3 fiú szólóját, a fülemben érzem a ritmust, melyet Ashton játszik, egy pillanatra lehunyom a szemeim, majd egyszerre befejezzük a dalt. Hogy némileg tompítsam a hangokat a pöcköket a fülembe helyezem, majd büszkén és kissé önelégülten nézek végig a tomboló embereken, Luke egy puszit nyom az arcomra és rám vigyorog, mielőtt elindulna az én egyik dalom. Elfelejtek mindent, elfelejtem a vitáinkat, mindent, csak a közönségnek élek és a gyorsabb, vidám dalokon ugrálok és beállok a táncosok közé, a lassúakon leülünk az emelvényre, vagy szétválunk és a színpad két oldalán nyújtogatjuk a kezeinket. Régóta ez az egyetlen, amikor Luke és én együtt csinálunk valamit, miközben nem kapunk össze. Ők eljátsszák a She Looks So Perfect-et, míg én elrohanok átöltözni és a fodrász egy copfba köti izzadt hajam, frufrumat púposan felcsatolja én pedig akkor lépek színpadra, mikor ők elhagyják azt. Ashton egy rövid pillanatra megragadja a kezem és ajkait az enyémekre nyomja, majd huncut vigyorral az arcán elkocog a türelmetlenül toporgó stylist felé, a csókunktól még őrjöngő lányok elé sétálok és leülök az emelvényre. A saját dalaim közül a Little Me-t éneklem, ez a koncert egyetlen dala, aminél nem élő zene van, hanem elindul a hangszórókból. Az aréna sötét, de megvilágítják a neonrudak, és különböző neon dolgok, a dalt mindenki velem énekli, és ez csodálatos, örökké ezt akarom csinálni.
2 ráadás dal után pihegve, Ashton kezét szorongatva hagyom el a színpadot, ám az arcomról hamar lefagy a mosoly, amikor hallom, hogy az öcsém nevetve kiáltja egy bizonyos Zayn nevét. Hát persze, elmaradhatatlan, hogy ezek is itt legyenek.
- Mira - Ash aggódva méregeti az arcom, elengedem a kezét és az öltözőm felé indulok, ám Luke megragadja a karom és hülye vigyorral a képén húz magához.
- Hagyj békén! - sziszegem, de ő tudomást sem vesz rólam.
- Srácok, hadd mutassam be nektek a tesóm...
Kitépem magam a karjai közül, haragost pillantást lövellek az engem méregető fiúk felé, ha tekintettel tudnék ölni, velük együtt az öcsém is holtan esne össze. Nagyon jól tudja, mennyire nem vagyok kíváncsi erre az 5 gyökérre.
Becsukom magam mögött az öltözőm ajtaját, de az hamarosan kinyílik és Ashton zavart arccal lép be rajta.
- Ki vele, mi a baj már megint? - sóhajt, kissé izzadt hajába túr és oldalra döntött fejjel összefonja maga előtt a karjait és ebben a pózban várja a válaszom.
- Ezek - bökök a fejemmel az ajtó felé - mit keresnek itt?
- Mira, ne csináld ezt! - sóhajt fel. - Megnéztek minket, még nem láttak téged élőben énekelni és Luke szeretett volna bemutatni nekik, mert bár tudnak rólad, nem ismernek. Ne hisztizz már!
- Nem hisztizek - szorítom össze az ajkaim - de én nem akarom megismerni őket!
- Nem bírom, amikor ilyen vagy - néz komolyan a szemembe.- Miért nem teszed ezt meg Luke kedvéért? Csak menj oda és mutatkozz be nekik, gyere velem!
- Nem - nézek a szemébe. - Nem, egyikőtök miatt sem teszem meg ezt.
- Kiborítasz - motyogja - egyre jobban, Mira. Akkor ne tedd ezt, de fejezd be ezt az idióta viselkedést, mostanában nagyon fura vagy!
- Honnan tudod, amikor sosem vagy velem? - vonom fel a szemöldököm.
- Valóban - ajkait makacsul szorítja össze - ne haragudj, hogy élem a saját életem. Lehet, hogy te már befutottál de nekünk még ez nem jött össze, de ezt te is nagyon jól tudod!
Hümmögve fordulok a tükör felé, kihúzom a hajamat szorosan összefogó gumit és az ujjaimmal széttúrom a tincseim, a hajam fáradtan hullik alá én pedig masszírozni kezdem a fejbőröm. Mindig túl szoros copfokat kreálnak nekem. Ashton sértetten fújtatva viharzik ki, nem foglalkozok vele, nem haragtartó és tudom, úgyis velem fog ma hazajönni, többet nem is fogja felhozni ezt a dolgot. Néhány perc múlva, amikor épp a szűk ruhámból hámozom ki magam, Luke lép be.
-Mi volt ez? - áll meg előttem.
-Ideadnád a nadrágom? - nyújtózkodok az említett ruhadarabért, Luke felkapja és felém hajítja, a nadrág az arcomon puffan. - Kösz - motyogom.
Felállok, a tőle kapott 5SOS logóval ellátott pólót húzom magamra, majd az egyik lábam belebújtatom a fekete farmerba.
-Nem válaszoltál arra, amit kérdeztem.
-Hagyj békén, Luke, menj és rajongd körbe azokat - bökök összehúzott szemekkel az ajtó felé. - Biztos már nagyon hiányolják, hogy egy hozzád hasonló idióta ott lihegjen a nyakukba.
- Arra nem gondolsz esetleg, hogy ők a barátaim? - pillantását az enyémbe fúrja, a kék szemek kutatnak valami után az arcomon. - Miért gondolsz így rájuk? És rám?! Mira, az ég szerelmére, nálad jobban senki nem ismer engem! Tudnod kellene, hogy nekem sokat jelent, amit ők csinálnak a bandáért!
- Sajnálom, ha megbántottam a főnökeid, valóban nemes dolog megosztani a dalaitokat, miután eléggé benedvesítettétek számukra az őket körberajongó kislányokat - nyávogom, majd a kezemmel "hercegnős" mozdulatot teszek és a összegombolom a nadrágom.
- Ha hagytad volna, hogy bemutassalak nekik, most nem így gondolnád.
- Nem akarok bemutatkozni nekik - jelentem ki mosolyogva, majd a karjaim belebújtatom a dzsekimbe és az ajkaimmal csücsörítve rendezem el a tincseim, végül mosolyogva fordulok az öcsém felé. - Hol van Ash?
- Kint vár - sóhajt - de nagyon dühös rád, Mira. Megbántottad ezzel a hülye viselkedéssel, mi a fene bajod van?
- Semmi - kacsintok, számat önelégült mosolyra húzom. Ha Ashton annyira haragudna, most nem várna rám az ajtó előtt. - Jó éjt, Luke!
- Mira...
Nem várom meg, hogy végigmondja amit akar, kilépek az ajtón és mosolyt villantok Ashton felé, karjait sóhajtva ereszti le, fejét jobbra-balra ingatja, mielőtt mosoly kúszna az arcára. Ennyi, eddig tart az Ashton Irwin-féle haragszom rád.
- Nálam alszol? - hajolok a füléhez, puszit nyomok az arcára, miközben végigsimít a derekamon.
- Előfordulhat - hümmög, végleg véget ér a hisztije, amikor puszit nyom a szám sarkába. Önelégülten mosolyogva bújok a karjai közé, miközben ő a bandatársaihoz lép és pacsizik Calummal és Michaellel, puszit nyomok mindkettőjük arcára és ráütök Calum kezére, mielőtt hozzáérne a hajamhoz.
- Mira! - sóhajtva fordulok meg, amikor Luke ismét megjelenik. Ő egyszerűen mindenhol ott van. Megbántva pislog rám, én pedig ismét felvonom a fél szemöldököm. - Nem vártad meg, hogy elköszönjek.
- Még 3 napig egy városban tartózkodunk, minek akarsz elköszönni?
Szorítást érzek a derekamnál, a barátom így próbálja a tudtomra hozni, hogy vegyek vissza magamból. Luke nem reagál semmit, csupán hozzám lép és átölelve cuppanós puszit nyom az arcomra.
- Jó éjszakát! - motyogja, majd a homlokomhoz érinti ajkait - Szeretlek.
Megbánok minden rosszat, amit ma adtam neki és nyomok egy puszit az arcára, az oldalamon pacsizik Ash-sel, majd Luke kissé felvont szemöldökkel, várakozással néz rám.
- Jó éjt! - paskolom meg az arcát, majd a kezem visszacsúsztatom Ashton mancsába.
- Szóval semmi "szeretlek, drága ikertestvérem?"
- Hazudjak neked? - nevetek, és bár ezt nem gondolom komolyan, az arca mégis megrándul és megkomolyodik.
- Jó éjt, srácok! - köszön el, majd hátat fordít nekünk és elballag az öltözője felé.
- Végre, menjünk már haza! - sóhajtok fel, és elindulok a kijárat felé, ám Ashton megragadja a csípőm és maga felé fordít, nevetve fordulok meg és nyomulok hozzá közelebb, de nem megcsókolni akar, hanem komoran néz a szemembe.
- Menj utána, Mira!
- Mégis minek? Menjünk már haza, fáradt vagyok! - a vállaim leeresztve könyörgőn pislogok rá, de ezúttal nem lágyul el a tekintete, meglehetősen szigorúan és ellentmondást nem tűrően néz a szemembe.
- Menj utána, mert most rohadtul megbántottad őt.
- De...
- Mira - sóhajt fel, és zaklatottan túr a hajába. - Cica, ha azt akarod, hogy hazamenjek veled akkor odamész hozzá, adsz neki egy puszit és megmondod, hogy te is szereted!
- Gyerekesek vagytok mindketten! - pufogok, és a karomat kirántva az övéből indulok a hisztis öcsém után. Egészen eddig a pillanatig azt hittem, már kinőttük azt a korszakunkat, hogy minden lefekvéskor közöljük egymással az érzéseinket, de úgy tűnik, a mai naptól fogva Luke és én újra egyforma színű ruhákban, egymás kezét fogva fogunk parádézni.
Ő és Michael halkan beszélgetnek, Calum pedig barna szemeit meresztve hallgatja őket, amikor odalépek és hívatlan vendégként szakítom félbe a beszélgetést.
- Jó éjszakát, Luke! Szeretlek! - jelentem ki, próbálom Ashton kedvéért elrejteni a hangomban bujkáló gúnyt, miközben a karjaimmal Luke nyakába csimpaszkodok, ő pedig kissé megdöbbenve fogja át a derekam. Rúzsos ajkaim az arcára nyomom, majd amikor elhúzódok ő talán még megbántottabban bámul rám, csakúgy, mint egy megrugdosott kiskutya. Legszívesebben kiabálni kezdenék vele és Ashtonnal is, de Luke megelőz, habár ő nem kiabál, hanem suttog.
- Élvezed, hogy ezt csinálod? Úgy bánsz velem, mintha nem a testvéred lennék, hanem valaki, akit a hátad közepére sem kívánsz, amikor kedved tartja megfelel, más esetben meg kussoljon és hagyjon békén téged - a fejét rázza, majd hátrébb lép és eltűnik az öltözőjében. Döbbenten nézek utána, majd összeszűkült szemekkel rántok egyet a copfomon és elcsörtetek Ashton előtt, még mindig azokat az idiótákat okolom, hiszen ha ők nem jönnek ide, nem történik semmi. Mindenért ők a hibásak, azért is, hogy Luke akkor utoljára gondolta komolyan a 'szeretlek' szót, és aznap este Ashton nem aludt nálam, sőt, még puszit sem kaptam.

~Liam Payne~

Az alkoholnak rengeteg haszna van, például az, hogy elfelejtesse velem Sophiet. Pezsgőspoharat a kezemben szorongatva ide-oda sodródva az emberek közt indulok Zayn keresésére, lefejelem valakinek a hátát és némi pezsgőt borítok magamra, majd valaki hátulról megragadja az ingem.
- Liam? 
Nem tudom pontosan, merről jönnek a hangok, fordulás közben valaki nekem jön, s miközben belekortyolnék a maradék italomba, a pohár a fogaimhoz koccan és félrenyelek.
- Liam? - Luke arcát vészesen közel találom az enyémhez, hátrahőkölök, kis híján elborulok, de az utolsó pillanatban valaki megragadja a karom.-Mennyit ittál?
- Hol van Zayn? - még én sem értem, amit mondok, a nyelvem folyamatosan megbotlik és úgy érzem. hamarosan kiesik a számon. Luke vállának esek, megragadja a karom és kifelé cibál az emberek tömegéből. A kanapén találom magam, félszemmel felfedezem Niallt, ahogy fedetlen mellkassal parádézik Zayn márványpultjának tetején, majd meglátom az általam keresett személyt is, ahogy szitkozódva, szájában egy szál cigivel könyörgi le őt onnan. Felállok, Louis röhögve csapódik mellém, Niall felé mutogat és valamit mondani akar, végül összegörnyedve zuhan a padlóra. Egy ideig nézem őt, majd céltudatosan lépdelek Zayn irányába, megbotlok a küszöbben és nekiesek a pultnak, megtámaszkodok és feltornázom magam.
- Mi a fene van, Liam? Mennyit ittál?
- Dobsz egy cigit? - féloldalas vigyort villantok felé, szemöldökét értetlenül vonja össze majd a zsebéből előhúz egy szálat és a kezembe nyomja.
- Húzzál ki, mielőtt lehánysz valamit! Pezz megöl, ha összecsinálod a szőnyeget. Szállj le a pultról, te idióta! - az utolsó mondat már nem nekem szól, kirántja az egyik széket és megragadja Niallt, aki a zenére idétlenül mozogva épp a nadrágját gombolja kifelé a nappaliban iszogató, vihorászó lányok örömére.
Nagy levegőt véve kibotladozok, az utamba kerülő kis pipiket félretolom, némelyiket megnézem magamnak, majd az erkélyre lépek, hideg van, ingben legalábbis meglehetősen hűvös az éjszaka. Meglátom a párkányon Zayn egyik gyújtóját, a szálat ügyetlenül szorítom az ajkaim közé, az ablakon benézve pont jól látom, hogy bolondít magába egy buta lányt Harry. Buta. Lány. Sophia.
Meggyújtom a cigit és elfordulok, a lány éppen akkor csimpaszkodik Harry hajába, elönt a szomorúság és úgy érzem megint innom kell. Sophie kirúgott, azt mondta, egy idióta vagyok. Miket is vágott még hozzám? Már nem emlékszem, de akkor is kirúgott.
Elnyomom a csikket és vadászatra indulok, kell egy csaj, bárki, akárki. De előtte whiskey kell.
- Hé Liam! Mi a pálya?
Összevont szemöldökkel realizálom, hogy ez bizony már megint Luke. Ez a srác mindig, mindenhol ott van! Elcsórja az italom és a fejét hátrahajtva lehúzza. Megdöbbenten pislogva nézek rá, fejét fintorogva rázza meg és szemreveszi az arcába tolt mutatóujjam.
- Kiskorú - valami jön felfelé a torkomon, megborzongva visszanyelem és befejezem a mondatot - vagy.
- Liam? Minden oké?
- Szorgosak a rókák - fejemet a kezeim közé fogva keresek egy helyet, ahová leülhetnék.
- Mi van? - értetlenkedik, magamban dúdolgatni kezdek egy dalt valami rókáról.
- Ha nem szeretsz, hát én szeretlek, s ha én szeretlek - csuklás zavarja meg az előadáson, tekintetem Lukera emelem - jóól vigyázz!
- Mit szívtál, haver?
Válaszolnék a kérdésére, én tényleg... Tényleg válaszolnék, de kinyitom a szám és a bennem tomboló rókákat Perrie szőnyegére engedem. Zayn nagyon, nagyon dühös lesz, de most nem érek rá ezzel foglalkozni.

2014. május 11., vasárnap

Prológus

Sziasztok! :)
El sem hiszem, hogy eljött ez a nap is! Megnyílik a 6. blogom, ez hihetetlen, hihetetlen, hogy már körülbelül 2 éve itt vagytok nekem és támogattok. Csodás érzés, nagyon köszönöm! <3
Különösen jó érzés feltenni most a prológust, mert ezt a blogom olyanok is elkezdik most olvasni, akik a példaképeim írás terén, és soha nem gondoltam volna, hogy valaha is felkelti az érdeklődésüket a "munkám". Szóval, remélem, hogy nem fogok nektek sem csalódást okozni! 
Még egy dolog, amiről beszélni akarok, azután hagylak titeket olvasni: nagyon köszönöm mindenkinek, aki velem volt tegnap este és "együtt néztük" az Eurovízióst Dalfesztivált. Éjfél után teljesen túlpörgött az ask oldalam, annyi kérdést kaptam. Egy élmény volt veletek nézni, és ezúton is gratulálok Kállay Saunders Andrásnak, aki 5. helyezett lett! *proudface*

Ölel titeket: Nessa. xx


Egy történet arról, hogyan szúrj el dolgokat, tedd őket jóvá, majd szúrj el újra mindent.

Mit kereshet a One Direction, és a " világ legtehetségesebb, legsikeresebb énekesnője" Mira Hemmings egy farmon? Igen, bizony, egy farmon. És miért?
A sikernek ára van, ebben az esetben pedig a fiúkák nagy része kissé elszállt magától, énekesnőnk hasonlóképpen, és mivel közös a menedzser és kiadó, ráadásként pedig Mira-t megáldotta az Isten egy ikertesvérrel, elpaterolták őket az Isten háta mögé, egy amerikai farmocskára "józanodni".
Alanyaink:
Harry Styles, a legkevésbé elszállt, kissé még gyermeklelkű 20 évesünk, aki ezt az egész kiruccanást egy bulinak tartja, és tulajdonképpen még örül is neki, mert szeretne egy kicsit pihenni. Talán a legnagyobb hibája az, hogy volt egy kis afferja az egyik Kardashian lánnyal.
Louis Tomlinson, arrogáns, régebben mindig bohókás csávókánknak kissé megártott a siker, és csak akkor száll le a földre, ha a barátnője szépen megkéri erre. De Eleanor-t egy időre kénytelen hanyagolni, míg a kis pihenőjüket élvezik a farmon. Nem igazán tetszik ez neki, ezért előreláthatólag a megszokottnál is undokabb lesz mindenkivel, kivéve 4 barátját.
Niall Horan, inkább Harry-hez hajaz, habár egy kicsit eleresztette magát és kezd helyes kis úszógumikat növeszteni. De ha csak ez lenne a baj! Időről időre nagyobb hülyeségeket csinál, hiszen nem épp példamutató dolog letolni a nadrágunkat egy élő műsorban, csak azért, mert a műsorvezető azt mondja "egy kicsit meghíztál, Niall". Kipróbálta már a neonzöld hajszínt, aztán bekékült, míg emo stílusba váltott, aztán rájött végül is, hogy nem való neki az örökös szomorkodás, így a hajszínskála végére ismét szőkévé vált, s ezzel együtt kezdte visszanyerni normálisabb énjét is.
Közeledünk főszereplőnkhöz, de előtte még van valakink...
Zayn Malik, hobo stílusba átmenő, tetoválásokkal tarkított cigifüggő bandatárs, kissé parázik az egyre közelgő esküvője miatt, talán ezért hagyja elburjánzani az arcát és szív egyre több káros anyagot. A szája is kinyílt kissé, előszeretettel folyik vitákba nálánál néhány kilóval nehezebb, és sötétebb bőrű rapperekkel, szerencséjére elég fürge, és gyorsabban tud futni, mint egy elefánt. Egy időre maradnia kell az elektromos ciginél.
És végül, de nem utolsó sorban...
Liam Payne, ismertetőjelei:

  • Tökéletesen hátul lenyalt, elől felzselézett haj
  • Ray-Ban napszemüveg.
  • A szájában mostanában egyre gyakrabban fityegő vékony, állítása szerint mentolos cigi.
  • Ha 50 méteres körzetben elsziszegett csúnya szavakat hallasz, az nem lehet más, csak ő.
  • Mostanában szeret egyre többet piálni, ilyenkor Zayn lakásának erkélyén parádézik, hergelve ezzel szeretett rajongóit, akik oroszlánként védik a példaképüket, és kérik, ne kövessen el öngyilkosságot. Esze ágába sincs ilyesmi.

Hogy mi váltotta ki ezt a fajta viselkedést a régi Daddy Direction-ből? Több dolog is, pénz, hazugságok, pénz, pénz, hírnév, és egy lány, kinek neve Sophia Smith. Csúfos szakítás volt, az biztos, Ms. Smith szépen kitette a szűrét szegény srácnak. Mindenesetre Liam legfőbb (új)tulajdonságai közé tartozik, hogy bunkó, arrogáns, pökhendi, seggfej, gonosz megjegyzéseket tesz és mindenkit kritizál, emellett állítja, ő a világ közepe és mindent megkaphat. Ami a szívén, az a száján. Talán éppen miatta kerültek a srácok ide, erre a szép, tyúkszarral tarkított helyre.
És végül...
Mira Hemmings, első ránézésre egy kedves, gyönyörű lány, amikor kinyitja a száját és énekelni kezd csak fokozza ezt, de ha nem énekel, csak nyafog, s a Liaméhez hasonló elképzelései vannak. Valamikor tényleg egy kedves, aranyos, kissé talán visszahúzódó lány volt, most pedig nyafogós, hisztis drámakirálynő. Hercegnőnknek fogalma sincs arról, hol találja magát és a puccos, rózsaszín párducmintás bőröndjét, amikor véget ér a limóút. Meglepetés várja a Sony Music üdvöskéit, a Happy Horses Farm hülye nevének ellenére szeretettel várja, a "találj vissza önmagadhoz" túrára szoruló sztárocskákat, mely néhány személynek különösen szórakoztató lesz. Jó szórakozást!

2014. május 9., péntek

Köszöntő!

Sziasztok! :)
Szóóóval végre itt vagyok az új blogommal! Sajnálom, hogy ennyit kellett várnotok, de most már itt vagyok és rendszeresen jönni is fogok.
Esetleges új olvasók, ne haragudjatok, de nem fogok ismét bemutatkozni, csak ennyit mondanék, hogy ez a 6. blogom, ITT megtaláljátok a többit.
Még mindig elérhettek a twitter profilomon: twitter.com/Nessa_Blog  és ask.fm-n megtalálható vagyok a nap 24 órájában, írjatok bátran: ask.fm/NessaOfficial
Még annyit szeretnék mondani, hogy a prológus VASÁRNAP kerül fel és frissíteni CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT fogok. :) 
Tudjátok, mindig szoktam kérni, hogy tippeljetek a sztorival kapcsolatban, nos, most is ezt kérem. Gondoljátok át a címet, az IP címet, nézzétek meg a szereplőket, majd írjátok le, szerintetek miről fog szólni a sztori! :)


*Szalag átvágása*
Nessa. xx